BME hallgatók, mi a véleményetek a műegyetem közlekedésmérnöki karáról és az ehhez tartozó kollégiumról?
Figyelt kérdés
Mikor ide kerültetek, nehéz volt a beilleszkedés? Kíváncsi vagyok mi a véleményetek az egyetemről, a kollégiumi életről, tanulásról stb. Nagyon szeretnék itt továbbtanulni (remélem felvesznek). Mivel lakást bérelni nem tudnék, a koli maradna nekem lehetőségként. Érdekelnének a pozitívumok meg a negatívumok is.Üdv.: egy lány aki a műegyetemen szeretné tanulmányait folytatni.2015. nov. 21. 14:54
1/3 anonim válasza:
BME hallgató vagyok, de semmit nem tudok a közlekedésmérnöki karról mondani..
2/3 anonim válasza:
A BME járműmérnökit felejtsd el. Kerüld el minél messzebbről. A környezetemben nincs olyan ember aki, akár a legrosszabb ellenségének is ajánlaná ezt ami itt megy. Ezt a véleményt nem csak a legalja bukdácsolók, hanem az éltanulók is osztják. A béka segge alatt van az oktatás. Ha járműmérnöknek szeretnél tanulni, akkor egyértelműen győr.
Ha érdekel még több is a BME-KJK-ról akkor nyugodtan írj csak és bővebben kifejtem, természetesen tényekkel alátámasztva.
3/3 anonim válasza:
Itt bővebben leírtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!