Óbudai Egyetem mérnökinformatikára átjelentkezés BME-ről, valaki aki ezt már megtette?
#1-es
Rosszul tudod.. OE-re általában azok szoktak átjelentkezni, akik nem tudják elvégezni a BME-n a mérnök infót és mégis ilyen diplomát szeretnének (nem pedig proginfest).
Nem azt írtam, hogy a NIK pite, hanem azt, hogy a VIK erősebb (képzése más, elméletibb, nem annyira gyakorlatias stb.)
Amúgy meg csak járj utána, hogy hány átjelentkezés történik egyik egyetemről a másikra évente.. A válaszom is lehet pontozni, de a szám önmagáért beszél..
Mellesleg kérdező:
Igen, két barátom pont így menekült át a BME-ről az OE-re, de részleteket sajnos nem tudok mondani, sosem kérdeztem őket erről, mert ahogy észrevettem kicsit cikinek is tartották..
Igazából magát a BME mentalitást untam meg és azt, ahogyan a diákokkal bánnak. Nem héderezni szeretnék az Óbudain, hanem ott folytatni a tanulmányaimat. Szerintem a VIK sem azért nehéz mert olyan dolgokat tanulunk amit nehéz felfogni, hanem mert nem elég segítőkészek az oktatók, (persze vannak kivételek), a tanítás és tanterv elavulóban van, összességében nem érzem itt jól magam. És egyébként az ÓE fele is hasonló véleményű ex-BME diákokból áll, akiknek bevált az egyetem váltás.
Viszont ha van valaki aki tényleg tud segíteni a kérdéssel kapcsolatban, annak nagyon hálás lennék :)
"magát a BME mentalitást untam meg és azt, ahogyan a diákokkal bánnak"
"nem elég segítőkészek az oktatók"
Te most viccelsz, ugye? Mégis mi az, amiben nem voltak segítőkészek? Meg hogy bánnak szerinted a diákokkal? :D
Nem gáz, ha nem megy a BME, de az viszont nagyon, ha másokat hibáztatsz ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!