Szatam9a kérdése:
Átjelentkezés ugyanazon a szakon más intézménybe, így lehetséges?
Figyelt kérdés
Óbudai egyetemen felfognak venni Villamos-mérnők Szakra,de nem ezt jelöltem meg első helyen,csak nem lett meg a pontom. Lehetséges az,hogy ha megszerzem a hiányzó pontokat és átjelentkezzek egy másik intézmény azonos szakára? Óbudai egyetemről BME-re.2015. jún. 18. 16:54
3/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül. 2 aktív félév, 30 kredit, 2.5-ös ösztödíjindex szükséges, de nem elégséges feltétel. Itt tudsz tájékozódni: [link]
Viszont azt nem tudom, hogy ilyenkor a felvételi pontszámot mennyire nézik. Érdemes pl. oktatási dékánhelyettessel beszélni. Ha újraérettségizel, akkor az úgyis egyszerűbb, ha beadod a jelentkezésed és elfogadtatsz tárgyakat, ha tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!