Hogyan felvételizzek?
Figyelt kérdés
Most egy 6 osztályos szörnyű gimnáziumba járok (Jerikó Keresztény Humán Gimnázium), ahol nem tudom megírni a központi felvéteelit, mert nincsen.2015. nov. 15. 20:47
1/5 anonim válasza:
Miért ne tudnád megírni? Nem feltétlenül ott kell.
2/5 anonim válasza:
Milyen központi felvételit akarsz írni? Gimnáziumba jársz, a központin már túl vagy, nem?
3/5 rhoda válasza:
szia,ha felsőoktatásban szeretnél tovább tanulni akkor december végétől tudsz jelentkezni a wwww.felvi.hu-n keresztül, én azt mondom, nézd meg hogy arra a szakra ahova menni akrsz melyik két érettségi kell és akkor itt tudsz majd jelentkezni érettségire abbóla két tantárgyból, ha ti tényleg nem írtok központ felvételit
itt a link az érettségihez:
4/5 anonim válasza:
Szerintem a kérdező iskolát váltana 8-osként...
5/5 anonim válasza:
Ugyanúgy jelentkezhetsz, bárhova, mint bármely nyolcadikos, a többi, normál gimi úgy veszi, hogy nyolcadikos ált sulis vagy, minden ugyanúgy lesz Nálad is. Amíg le nem zárnak, ha nem muszáj, ne verd nagy dobra, nehogy emiatt lekerekítsenek rosszindulatból(Nyílt napokra inkább próbálj orvosi igazolást kérni.), de amúgy ne parázz, csinálj mindent ugyanúgy, mint a nyolcadikosok, jelentkezz központira, meg ahova akarsz. Ha nyílt napokra nem enged el az orvos, és a sulid sem, Te akkor is menj el, ha az álomgimidben megkérdezik szóbelin, hogy miért van egy csomó igazolatlanod, és ebből következően 2-3 magatartásod, mondjad nyugodtan, hogy nyílt napon voltál, csak nem engedtek el, bár ha normálisak kicsit is, akkor elengednek, és nem is fognak direkt leosztályozni, hogy ne vegyenek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!