Szerintetek hova felvételizzek?
Figyelt kérdés
somogy megyei vagyok, nem mehetek messzire anyagi gondok miatt is.tavalyi átlagom 4.2 volt.a matek, a fizika,a tesi és a német nyelv megy a legjobban.a töri nagyon nehéz számomra.
egy éve járok zeneisolába magántanulóként, ott klarinétot játszom (szolfésra nem járok, mert magántan. vagyok)ott olyan jól teljesítek, hogy már nagy tehetségnek tartanak és már most januárban fllépek, míg valaki csak 3 év múlva mehet
vagyis én kiemelkedően zenélek.
csak ezek a megyék jöhetnek szóba:
somogy
veszprém
tolna
fejér
AJTP-re bekerülnék, az iskola lehet gimnázium ill. szakközépiskola, kollégium is lehetne
a válaszokat előre is köszi
2014. nov. 2. 19:50
1/2 anonim válasza:
Kaposváron csomó suli van, ahova tudnál menni
(Munkácsy Gimi)
2/2 A kérdező kommentje:
hát igaz bár inkább olyan suli lenne jó ahova engem felvennének,anya azt mondta hogy kicsi az esély oda, de én megjelölöm
2014. nov. 3. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!