A Corvinus egyetemen és még bizony jó páron miért 30-40 oldal egy szakdolgozat? Érdekelne, hogy egy 30. 000 karakteres valami miért ér többet mint egy máshol összeszenvedett diploma? Egy diploma tényleg 30 oldalasnak kéne, hogy legyen?
Nem hasra ütésből vettem a számokat, ismerősöm most írja a szakdogát PTE-n.
Én nekem a PTE az az egyetem, amire iszonyatosan felnézek! Neked, és mindazoknak, akik ott tanulnak óriási tudásuk van. Ettől függetlenül nem értem, hogy lehet jelenleg 10 oldal a minimum :O Bár a kérdésem nem ellenetek irányul, meg senki ellen sem.
Senkinek nem kell rosszul éreznie magát, nem az a célom. Itt én érezhetem magamat rosszul a semmit nem érő diplomámmal, amiért szétszívom magamat :) Csak véleményekre vagyok kíváncsi. Egy PTE-s meg különben se érezze magát rosszul, mert ma MO-n kb ő az egyetlen aki tényleges tudással rendelkezik a közgáz téren azok közül akik ebben az új rendszerben kaptak diplomát. Komolyan, én nagyon becsülöm az ő tudásukat!
A BGF-en 40-50 oldal a kötelező... Az 50-60 oldalas terjedelem csak mesteren kötelező.
Nem szakdolgozat terjedelme dönti el, hogy milyen minőségű lesz. Írhatsz 120 oldalt tele hülyeségekkel, de írhatsz 40 oldalt, ami tele van jó kutatásokkal, értelmes érvelésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!