Szakdolgozati téma alapszakon?
Mindenképp szeretnék menni majd Msc-re tovább, ebből kifolyólag kérdezem ezt...
Mivel adott pl:_ egy olyan tanszék ahol könnyebben lehetne tuti 4-5ös szakdolgozatot megcsinálni, de viszont nem az a legfőbb terület ami engem igazán érdekelne, de abban az esetben ha lényegtelen a szakdolgozat témája és Msc felvételin is az érdemjegy a lényeg, akkor egyértelműen inkább ezt az utat választanám...
Ez teljesen tiszta, de akkor a szakdolgozat témája igazándiból nem számít semmit?!
A lényeg az, hogy minél sikeresebben legyen elkészítve?!
Bár még nem végeztem, szerintem nem számít annyira, hogy miről írtad
írtad.
Ha például egy adott cégnél akarsz dolgozni, akkor náluk biztos előnyösebb, ha róluk írtad. De! En pl. Jelentkeztem valahova gyakornoknak, amikor felhivtak utana, hogy lenne néhány kérdésük, akkor megkerdeztek, hogy náluk akarom-e írni a szakdogam. Mondtam, hogy még nem 100%-os a témám, nem tudom, mégis behivtak utána és interjún se faggattak még a téma iranyarol se. :) (koszonoviszonyban se lesz a kettő, gyanítom.)
szerintem inkább írd meg nagyon jól, minthogy csak azért írj mást, mert lehet, hogy számít. Ha szíved szerint nem arról írnál, úgysem fogsz olyan szívesen kutakodni a témában, illetve olyan jól előadni, mintha tényleg ezt akartad volna legjobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!