M€$ł€R kérdése:
Ott szeretném hagyni, az egyetemet félévkor. Mi ilyenkor a teendő?
Figyelt kérdés
Elsőéves hallgató vagyok, az első félévben, viszont nem teszik az egyetem és a szak, ugyhogy szeretném félévkor abbahagyni, és újra felvételizni másik egyetemre. Mi ilyenkor a teendőm? Tudom hogy az első félévet még nem kell kifizetni, de nem tudom hogy mi a menete annak hogy ki jelentekezzek az egyetemről...2015. okt. 27. 10:25
1/6 anonim válasza:
Én, mikor otthagytam a sulit, írásban kérvényeztem a hallgatói jogviszonyom megszüntetését. Írásos választ is kaptam rá. TO vezetőnek címeztem.
2/6 anonim válasza:
Betrappolsz a TO-ra, ők adnak formanyomtatványt, te kitöltöd, és ennyi a történet. Vagy ha van NEPTUN-on/ETR-en nyomtatható formanyomtatvány, akkor kinyomtatod, kitöltöd, és betrappolsz a TO-ra, hogy leadd.
3/6 A kérdező kommentje:
És ezt elég beadni a vizsgaidőszak végén, vagy minél hamarabb?
2015. okt. 27. 10:30
4/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mikor adod be, elvégre következő félévben úgysem veszel fel tárgyakat.
6/6 A kérdező kommentje:
Azért mert kapok szoctámot, és azt nem szeretném elbukni. De akkor csak simán beadom a kérvényt és akkor félévtől szűnik meg a jogviszony, vagy attól a pillanattól amint elfogadták?
2015. okt. 27. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!