Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ott akarom hagyni az egyetemet...

Ott akarom hagyni az egyetemet, mi a teendő?

Figyelt kérdés
honnan kell hogy letölteni a formanyomtatványt, hogy kiiratkozzak? bármikor be lehet nyújtani?ha ezt nem lehet letölteni, akkor miket kell rá írni? a segítséget előre is köszönöm, ez nagyon sürgős és fontos
2010. szept. 6. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell csinálni semmit, csak szimplán nem mész be többet, a következő félévre meg nem iratkozol be.
2010. szept. 6. 13:14
 2/7 A kérdező kommentje:
de van egy olyan gond, hogy felvételt nyertem egy másik egyetemre..és addig nem tudok semmit sem csinálni, amíg nem intézkedek
2010. szept. 6. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom bemész a TO-ra és megkérdezed...
2010. szept. 6. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:

én is így vagyok. egyenlőre nem foglakozom a régivel. ott már lejárt a beiratkozási időszak, nyilván nem iratkoztam be, második évre. így vagy kitesznek maguktól, vagy max áttesznek passzívra. mindkét esetben simán járhatok az új egyetemre.

de hivatalosan személyesen kell intézni a kiiratkozást. ilyen leszerelési lapot kell cipelned, a koliba, tesi tanszékre, könyvtárba... azoknak mind le kell pecsételnük, hogy nem tartozol nekik és csak így szerelhetsz le. de a faszom utazik azért az ország túloldalára egy csomó pénzért.

szard le a fejüket és kész. én is azt teszem. :-)

2010. szept. 6. 17:00
 5/7 anonim válasza:
Nekem az volt, hogy Miskolcra jártam levelező jogász szakra. Aztán egy év után beadtam Debrecenbe ugyanúgy jogász szakra csak ott már nappalira. Felvettek Debrecenbe igy muszáj volt kiíratkoznom az egyetemről. Bementem és ott a TO-n elmondták, hogy mit fogalmazzak meg egy papírra kellett leírnom majd leadnom. Nálam ennyi volt.
2010. szept. 6. 18:09
 6/7 A kérdező kommentje:
nekem nem mondták, hogy mi legyen a szöveg, csak annyit, hogy írjam le a nevem, neptun kódom és hogy ott akarom hagyni..valóban csak ennyi lenne?postán is fel lehet adni?
2010. szept. 7. 14:05
 7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Akkor szerintem azokat írd le amiket ők elmondtak és postán is fellehet adni. Én mivel a TO-n kérdeztem meg ezért személyesen adtam le, de gondolom postán ugyanúgy fellehet adni. :) 24/L
2010. szept. 7. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!