Ha nem érettségiztem bioszból, vagy fizikából még mehetek egyetemre?
Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy valamiért az egyetemen kérik, hogy legyen érettségi bioszból, vagy fizikából, illetve a matek jegyet is nézik, hogy hányas lett. Mi van akkor, ha én egy tök más irányban tanultam eddig és nincs ezekből érettségim, akkor nem mehetek tovább gépészmérnöki képzésre?#egyetem #oktatás #biológia #érettségi #matematika #iskola #fizika #főiskola #gépészmérnök #tantárgy
2015. okt. 25. 19:47
1/4 anonim válasza:
Ha felvételi követelmény az adott tárgyból az érettségi, akkor az adott szakra nem tudsz bejutni.
De más szakra igen, ahol nincs ilyen követelmény.
2/4 anonim válasza:
* Ha felvételi követelmény az adott tárgyból az érettségi, amiből neked nincs érettségid, akkor az adott szakra nem tudsz bejutni.
3/4 anonim válasza:
Ha egy adott szakirany kéri ezt akkor pótolnod kell. Mehetsz csak ezekből le kell érettségizned. Meglepődnék ha gepészmérnökire biosz felvételi lenne. Nincs ott egy "vagy"? :)
4/4 anonim válasza:
Hülye vagy kérdező?! Gépészmérnökin esélyed nincs fizika, matek nélkül. Integrálni, deriválni orrba szájba! Mechanika képleteket fejből kenni-vágni, géprajzot kívűlröl fújni. Ezek nélkül ne is próbálkozz. Mit gondoltál mit kérnek a gépészkaron talán filozófiát vagy bölcsészetet?! El vagy tájolva, de rohadtul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!