Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tavaly érettségiztem és...

Tavaly érettségiztem és felvételiztem, ahova fel is vettek, de egyre jobban úgy érzem, hogy ahova most járok egyetemre nem fog menni, és már nem is szeretném igazán. Hol tudok újra érettségizni?

Figyelt kérdés
Nézelödök más iskolák után, de amiket néztem mindenféleképpen le kell érettségiznem más tárgy(ak)ból. Nem szeretnék visszamenni érettségizni a középiskolámba, sőt szerintem nem is tudnék, hisz biológiát pl ott csak 1 évig tanítottak és elvileg ilyenkor nem is érettségizhetnék belőle... Ilyenkor mi a teendő?
2008. jún. 17. 23:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Bármiből érettségizhetsz,csak az OKÉV-nál kell rá jelentkezni. Én is igy csináltam. Asszem 12ezer Ft egy tárgy középszinten.De csak akkor kell fizetni ha már nem jársz suliba. OkÉv-ot kérdezd meg,ők tudni fogják.www.okev.hu
2008. jún. 18. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!