Ha újra érettségiztem, miért nem számolták el, az új eredményemet?
Az a helyzet,hogy nehéz munkahely mellett szereztem érettségit.Nem lett valami fényes,de,mivel egyetemre akarok járni,ezért újra vizsgáztam idén matekból,ugyanis gépészmérnök akarok lenni.
A történet az,hogy miután kiderült az eredményem,érdeklődtem,mikor mehetek be a tanúsítványért,amit ugye július 7-ig be kellett volna küldenem.Az iskola azt közölte velem,hogy július 24-én jön az iskolába a vizsgaelnök és állítja ki a tanúsítványt.Vitatkoztam-vitatkoztam,de aztán feladtam,mert magamat meggyőztem arról,hogy minden rendben van,biztosan tudják ők is.Ugye,a felvi.hu-n be kellett jelölnöm,hogy idén teszek-e vizsgát és milyen tárgyból.Gondoltam ez a módja.Hát nem ez a módja,ráadásul reklációt sem nyújthattam be,mert 16-án akartam kérelmezni a felülvizsgálatot,de nem engedte a rendszer,mert 18. éjfélig be kellett volna küldenem.-Nem én írtam rosszul:)
Aki tudja,mi a valóság,kérem,segítsen tájékozódnom,mert már nem tudom,minek higgyek,de nagyon fontos,hogy jövőre legalább bejussak.Köszönöm.
A legbosszantóbb,azután,hogy nem vettek fel ezért az,hogy majd 40 000 Ft-ba került ez a móka.A vicc az egészben az,hogy elmondtam Ádámtól-Éváig az iskolában,hogy mit-miért szeretnék,megkérdeztem őket,hogy megoldható-e,Minden jól ment,kedvesek voltak,de a végén sikerült összekülönbözni a felvételi rendszerrel.
Igazából,úgy döntöttem,hogy tanulok-tanulok és felhozom a matek-fizika eredményeimet,mert sokat fejlődtem az érettségi óta.Eddig a PTE-re akartam menni,de jövőre megpályázom a BME-t.Talán ez az,ami jóra fordíthatja az elvesztegetett időt.
Mekkora szemetek, júli 24-én hiába állítja ki ha júli 7ig mindent be kell küldeni. Én valami felsőbb körben reklamálnék emiatt, és a körmére néznének a sulinak.
Talán még keresztfélévbe bekerülhetsz, ha indul.
Próbáld meg jövő tavasszal, addig esetleg egy nyelvvizsgával tudod emelni a pontszámaidat. Remélem sikerül bejutnod, ha már ennyit szivattak miatta.
Áááá...Nem tudnak eleget szívatni.
Azért én is úgy látom,hogy az iskolában vannak a hülyék,hiszen a többi 140 000 ember jól tette meg a jelentkezését,én nem.
Jó ötlet a keresztféléves,nyellvizsgát is épp most készülök tenni középfokon.Utána nézek,mit lehet még...
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat!
Én nem tudom,mi történt.Arra világosan emlékszem,hogy júli 3-án hívtam a sulit,hogy bemennék a cuccomért.Tehát a félreértés kizárva,hiszen június már elmúlott.
Mindegy,ma még otthagyom a kéznyomomat a karfában a tv előtt,aztán csak előre nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!