Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van egyáltalán bármi jó a...

Van egyáltalán bármi jó a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumaiban? (Refi, Dóczi)

Figyelt kérdés
Annyi mocskot olvastam és hallottam róluk már... van bármi előnyük?

2015. szept. 27. 15:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Bármi előnyük? Hosszú gondolkodás után talán 1-2 jó dolgot tudok írni.

Van 1-2 tanár, akik tényleg a lelküket is kiteszik a diákért, ám alapesetben ez lenne a normális, itt tényleg csak néhány van. A 10 milliárdból sikerült az egész intézményt felpofozni, de a baj az, hogy amíg a külsőségekre nagyon oda tud figyelni a vezetőség, a belső rendszer rugalmatlan, a problémák megoldatlanok. A diákönkormányzat pedig döntésképtelen. Ebben a tanévben eddig egy érdemi döntést hoztak: hogy ki előzhet az ebédlőben a sorban.

Ha akarnának a refiből újra •ország iskoláját• csinálni, megtehetnék, de épp, hogy visszafelé halad a szekér.

2016. máj. 2. 09:49
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen azt mondod?!:Des te kivagy h itelkezz felettem?mert latszik h egy utolso buta suttyo vagy.latszik az iraskepemen?:Dhat ez vicc bocsika h veletlenul lehagytam egy N betut a vegerol.es koszonom jo tanulo vagyok sot kituno.lehet h te egy kis csicska gyereke vagy mert latszik a modorodon.sajnos egyik feltevesed se igaz ram ugyhogy ezt megszivtad kis k***g;)probalkozz masnal talan nala sikerrel jarsz.sok sikert
2016. máj. 2. 09:56
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondom, és ezt rajtad kívül látja is mindenki.

Írj még, lássa mindenki milyen színvonal uralkodik a refiben!

2016. máj. 6. 22:38
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Dragam te is odajartal tehat akkor te is odatartozol ahova en;)lelehet pontozni de ez az igazsag.
2016. máj. 6. 23:08
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Van aki felismerte mekkora rakás szar iskola, te meg még most is isteníted.

De ha kicsit szétnézel, nem nagyon fogsz itt senkit meggyőzni a hülyeségedről.

2016. máj. 8. 07:51
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen persze;)
2016. máj. 8. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!