Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van egyáltalán bármi jó a...

Van egyáltalán bármi jó a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumaiban? (Refi, Dóczi)

Figyelt kérdés
Annyi mocskot olvastam és hallottam róluk már... van bármi előnyük?

2015. szept. 27. 15:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Csak az nem kerul be egyetemre aki hulye nem az iskola itt a lenyeg ha nem h te mennyi energiat fektetsz be a tanulasba h te tovabb tanulhass ti vagytok az alszent barmok akik mindent elhisznek amit mondanak.azt hiszik tobbek pedig egy kis senkik akina pofajukat se vallaljak fel.
2016. ápr. 14. 18:50
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk ezt utolsó, ha szerinted ugyanannyi esélye van bekerülni orvosira egy 3000 fős kisváros ócska gimijébe járó átlagdiáknak, mint egy budapesti elitgimibe járónak, akkor veled vannak a gondok. Egyetemen sok szakra kifejezetten nehéz bejutni, pláne egyenesen gimiből első próbálkozásra, nem véletlenül elérhetetlen sokak számára a 470-es ponthatárú szakok világa.

A refi semmi pluszt nem biztosít, amivel a diákjai felkészültségben felvehetnék a versenyt a többi debreceni gimi diákjaival, ha ilyen esetleg megtörténik, az valóban nem az intézmény hanem a diák érdeme.

A nyelvi- és természettudományi tárgyak oktatása botrányos, másból nem emelteztem szóval arról nem tudok nyilatkozni.

De gondolom te is a refibe jártál és teljesen elégedett voltal a hulladék oktatással hiszen minek oktasson jól az iskola, úgyis neked kell tanulnod :'D minek is járnak az emberek jó gimikbe, tiszta hülyék.

A névtelenséget pedig vicces hogy felhozod egy anonim fórumon, pláne hogy te sem vállalod fel a neved.

2016. ápr. 14. 20:52
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Kicsi bogaram nem hagyom kepzeld a kossuthba is tanulhattam volna de meg sem.igen egy kis falubol erkezo gyereknek sokkal nehezebb bekerulni egyetemre de lehetseges viszont vannak olyanok is akik a kossuthba vagy ahogy te mondod elitebb iskolaba jartak es sik hulyek akik apuci anyuci penzere verik a nyalukat.lehet szidni az iskolat de valojaban nem abban van a legfobb gond hanem a sok kis csicskaba akik az iskolat csesztetik mert olyan hulye h sehova nem vettek fel na csak ennyit.es ha pont teged nem vettek fel hat igen as a te egyeni szocproblemad.
2016. ápr. 14. 21:59
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Hogy van a refiben legtöbbször d.u. 4-ig tanítás?? Nyek-en is ez van?

A diák hazaér ( ha nem kolis) 5-re vagy fél 6-ra, pihen, és meddig tanul? Hajnalig?

Én ezen el vagyok hűlve...a vallásórák hosszabbítják meg ennyire a napokat?

2016. ápr. 22. 11:55
 15/26 anonim ***** válasza:
45%
Fel3ig van tanitas altalaban.
2016. ápr. 22. 14:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Plusz kolisoknak szilencium este nyolcig :)
2016. ápr. 22. 20:39
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Valaki azert mert oda mert odaakar menni akkor meg utana ne sirjon.
2016. ápr. 22. 22:32
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ja tehát te az a féle ember vagy, akinek semmi baja nincs azzal, ha jelentkezés előtt beetetnek hogy ők mennyire figyelembe veszik ha valaki sportolni akar, meg mennyit számít nekik a diákok véleménye, meg mekkora közösségi élet van, jelentkezés után meg le vagy szarva mert már úgysem mész el, hanem inkább kibírod azt a pár évet?

Jól van, de nem mindenki ilyen szervilis hajlamú, mint te :)

2016. ápr. 23. 10:04
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Sokaig elakartam menni a kussuthba es el is mehettem volna de olyan jo az osztalykozossegem h inkabb nem mentem.neked ugy latszik nem jott be de azert nem egy szornyu iskola:)
2016. ápr. 23. 14:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"Kicsi bogaram nem hagyom kepzeld a kossuthba is tanulhattam volna de meg sem"

Ez nagyon jó, mondd, te szobatiszta vagy egyáltalán?:) Bocs, nem tudtam megállni, hogy erre ne írjak:)

A KossuthbaN is tanulhattál volna, ha ezt helyesen le tudtad volna írni 8. osztályosként a felvételin, de még most se megy. De viszont szintén nem használatos. Az egész írásképeden látszik, hogy nagyon gyenge szellemi képességekkel rendelkezel, a refi valóban pont neked való! Sőt még kicsit alul is múlod. Valamelyik egyházi fejes semmirevaló kölyke vagy, ugye nem tévedek? Kevés a pénz? Vagy mit sipákolsz mellette?

2016. ápr. 23. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!