Van egyáltalán bármi jó a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumaiban? (Refi, Dóczi)
Hagyjuk ezt utolsó, ha szerinted ugyanannyi esélye van bekerülni orvosira egy 3000 fős kisváros ócska gimijébe járó átlagdiáknak, mint egy budapesti elitgimibe járónak, akkor veled vannak a gondok. Egyetemen sok szakra kifejezetten nehéz bejutni, pláne egyenesen gimiből első próbálkozásra, nem véletlenül elérhetetlen sokak számára a 470-es ponthatárú szakok világa.
A refi semmi pluszt nem biztosít, amivel a diákjai felkészültségben felvehetnék a versenyt a többi debreceni gimi diákjaival, ha ilyen esetleg megtörténik, az valóban nem az intézmény hanem a diák érdeme.
A nyelvi- és természettudományi tárgyak oktatása botrányos, másból nem emelteztem szóval arról nem tudok nyilatkozni.
De gondolom te is a refibe jártál és teljesen elégedett voltal a hulladék oktatással hiszen minek oktasson jól az iskola, úgyis neked kell tanulnod :'D minek is járnak az emberek jó gimikbe, tiszta hülyék.
A névtelenséget pedig vicces hogy felhozod egy anonim fórumon, pláne hogy te sem vállalod fel a neved.
Hogy van a refiben legtöbbször d.u. 4-ig tanítás?? Nyek-en is ez van?
A diák hazaér ( ha nem kolis) 5-re vagy fél 6-ra, pihen, és meddig tanul? Hajnalig?
Én ezen el vagyok hűlve...a vallásórák hosszabbítják meg ennyire a napokat?
Ja tehát te az a féle ember vagy, akinek semmi baja nincs azzal, ha jelentkezés előtt beetetnek hogy ők mennyire figyelembe veszik ha valaki sportolni akar, meg mennyit számít nekik a diákok véleménye, meg mekkora közösségi élet van, jelentkezés után meg le vagy szarva mert már úgysem mész el, hanem inkább kibírod azt a pár évet?
Jól van, de nem mindenki ilyen szervilis hajlamú, mint te :)
"Kicsi bogaram nem hagyom kepzeld a kossuthba is tanulhattam volna de meg sem"
Ez nagyon jó, mondd, te szobatiszta vagy egyáltalán?:) Bocs, nem tudtam megállni, hogy erre ne írjak:)
A KossuthbaN is tanulhattál volna, ha ezt helyesen le tudtad volna írni 8. osztályosként a felvételin, de még most se megy. De viszont szintén nem használatos. Az egész írásképeden látszik, hogy nagyon gyenge szellemi képességekkel rendelkezel, a refi valóban pont neked való! Sőt még kicsit alul is múlod. Valamelyik egyházi fejes semmirevaló kölyke vagy, ugye nem tévedek? Kevés a pénz? Vagy mit sipákolsz mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!