Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érdekel a pszichológia szak...

Érdekel a pszichológia szak és nézegettem az órarendet. Milyen egy lélektan gyakorlat?

Figyelt kérdés
Értem a matek gyakot, de ezt nem tudom elképzelni. Hogyan zajlik egy lélektan gyakorlat pontosan?
2015. szept. 26. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemen nézegetted az órarendet? És milyen lélektan gyakorlatra gondolsz? Azért többnyire ezek úgy néznek ki, hogy valamilyen területről van szó, nem csak simán "lélektanról". Nálunk szociál, személyiség, fejlődés és kognitív/affektív lélektan is van gyakorlatként az ELTE-n, így nem annyira egyértelmű, mire vagy kíváncsi.
2015. szept. 27. 09:27
 2/5 A kérdező kommentje:

KRE BTK pszichológia levelező órarend első évfolyam.

Ott olvastam.

2015. szept. 27. 09:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem figyeltem hogy mi a jelző előtte :) biztos valamilyen lélektan, csak most fejből nem emlékszem. Ezek, amiket felsoroltál hogyan néznek ki a gyakorlaton?
2015. szept. 27. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Írok üzenetet!:)
2015. szept. 27. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne!!
2015. okt. 3. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!