Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek abbahagyjam az...

Szerintetek abbahagyjam az egyetemet így?

Figyelt kérdés
Most kezdenék 2 hét múlva, ugye most van tárgyfelvétel de a kötelezőkön kívül nem tudtam semmit felvenni már neptun nyitás után 5 perccel.Én önköltséges vagyok és ez az egyik legdrágább egyetem, nem fogok/tudok/akarok évekkel tovább járni hogy sikerüljön teljesítenem a kreditszámot (idén 22 kredit a kötelező, annyim van..) Hiába kérték többen is a tanszékeket nem akarnak bővíteni :( Van aki azt mondja, hogy csináljam ennyivel később meg teperjek.. Van aki azt mondja hogy majd lesz hely ha a felsőbb évesek leadják a felesleges tárgyaikat, de én ebben nem igazán hiszek, mert ha lesz is egy pár plusz hely, az sem lesz elég ennyiünknek (sokan vagyunk kevés kredittel) Tényleg fontolgatom, hogy ott hagyom ezt az egyetemet és átmegyek egy vidékire ahol nincsenek ilyen gondok, mert ennyi pénzért ez a türemkedés nem oké :( Szerintetek ?
2015. szept. 6. 23:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Corvinus??

Ne add fel, én se tudtam felvenni mindent amit akartam,de mára már megvan a 30 kredit első félévre :)

2015. szept. 7. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem amikor legszívesebben meghátrálnál a látszólagos akadályok előtt, akkor kell igazán ERŐT VENNED MAGADON!

Én az élet más területein tapasztalom, hogy mekkora erőfeszítéseket kell tenni a remélt siker érdekében...

2015. szept. 7. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi a probléma? Mi sokszor még a kötelezőket sem tudtuk felvenni, mert nem hirdettek meg elég helyet. Sőt, volt olyan vizsgaidőszakban, hogy 1. uv-t sem biztosítottak több embernek egy csúszós tárgynál, hiába mentek Hök-höz, dékánoz mindenfele, senki nem csinált semmit. Ennyit a diákok jogairól. Nyeld le a békát és tekints előre, ez már egyetem, nem óvoda, aki ilyen problémáknál leragad, az előbb-utóbb lemorzsolódik.
2015. szept. 7. 18:17
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) igen corvinus... találtam még 2 tárgynál helyet úgyhogy meglett a 30 dehát ennyi pénzért nem ezt várja az ember.. nem meghátrálás csak hát ez így nem oké, nem így kéne lennie ennek hogy több százan küzdünk 1-2 helyért..
2015. szept. 8. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!