Normális, hogy ilyen kevés órám van?
Figyelt kérdés
Most leszek elsős egyetemista, és eddig úgy néz ki, hogy hétfőn és szerdán csak 1 órám van, kedden és csütörtökön 3-5, pénteken semmi. Ez normális, vagy valamit elrontottam? xD2015. szept. 1. 12:27
2/9 anonim válasza:
Mi 3-5?
3 és 5 óra, vagy háromtól ötig???
3/9 A kérdező kommentje:
Eddig 24 van a 28-ból, de a tárgyakat amiket nem tudtam felvenni, mások már évek óta nem tudják felvenni és nem épül rájuk semmi...
2015. szept. 1. 12:38
4/9 A kérdező kommentje:
Egyik nap 3, másik nap 5 óra.
2015. szept. 1. 12:39
5/9 anonim válasza:
Akkor korrekt így :)
De mi az, hogy évek óta nem lehet felvenni? Mintatanterves tárgy? :O
Amúgy ha belegondolok, az 5 óra gondolom 5 tárgyat jelöl, és általában 2 órásak szoktak lenni a dolgok, tehát.. az azért hosszú nap :D
6/9 A kérdező kommentje:
Igen az. Olvastam, hogy valaki arra hivatkozva kéri, hogy adjanak már neki helyet, hogy ez lesz utolsó éve, de még mindig nincs, vagy mire odaér, betelik. Amúgy ezek vallásos meg filozófia órák, szóval igazából szerintem nem is fontosak túlzottan.
2015. szept. 1. 12:45
7/9 A kérdező kommentje:
Hát hosszúnak hosszú a nap (bár gimiben volt hosszabb is, de persze ez csak az első félév), de szerencsére közel lakok, és inkább letudom egyben, hogy aztán hosszabb szabadidőm legyen. :D
2015. szept. 1. 12:46
8/9 anonim válasza:
Ahogy érzed, tapasztalatból mondom, hogy az egyetemi órák jobban leterhelik az agyadat, és egy 10 órás egyetemi nap végére káposzta leszel. :D
9/9 A kérdező kommentje:
De mondjuk néhány óra csak 1 órás. Meg ezek a tárgyak nem is voltak más időben, szóval nem nagyon tudok változtatni, inkább örülök a többi részének. xD
2015. szept. 1. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!