Kevés a férfitanár?
Figyelt kérdés
Valóban kevés és ez szomorú tény.De valóban miért kevés és ez milyen romboló a diákok személyiségére?Sokan csonka családból jönnek,és csak az iskolában kaphatnának megfelelő férfimodellt,ami szukséges lenne az érett személyiség kialakulásához.Sajnos a magyar iskolákban elnőiesedett a szakma és tanúsíthatom sok lányka azért megy tanítani,hogy nyáron szórakozhasson.Ezt egy kezdő kolléganőm szemembe mondta.Leg..zte a tanulókat,mondva,elvegetál.Hát kérem,itt tartunk,frusztrált kiégett nők és cicababák mennek tanárnak,karakteres személyiség ritka.Tiszt.kiv!Fele-fele nemek arányú testületekre van szükség,és ezt nem hímsovinizmus íratja velem.De a diákok is elmondják,nem egyszer hallottam.Alkalmassági vizsga sem ártana,mert személyiségzavaros,narcisztikus és cezaromániás éretlen személyiségű emberek nem pedagógusnak,főleg nem vezetőknek nem valók.Változhat ez?Jó lenne,mert gond lesz,borítékolható!2015. aug. 30. 14:09
1/3 anonim válasza:
Először a "nincs tanár" problémát kéne megoldani, utána jöhet szóba a "nincs férfi tanár" és a "nincs minőségi tanár" probléma. Ha nincs miből, akkor nem lehet válogatni.
2/3 anonim válasza:
k
üdv: egy tanárszakos férfi hallgató
3/3 anonim válasza:
Szerintem csak az előző generációkban kevesebb a férfi tanár. Anekem pl. humán szakos tanár halgatóként, a vártnál több fiú szaktársam van. Őszíntén meglepett a dolog, de szerintem ez csak jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!