ELTE szlavisztikán lehet, hogy egy szak nem indul el a kevés jelentkező miatt?
Perpillanat olyanra gondolok, ahol a minimum 1, a maximum 5 főre van meghirdetve. Én az ukránt jelöltem meg másodiknak, de gondolkodtam a csehen is harmadikként, de ezekre eleve kevés a jelentkező. Ha esetleg úgy alakul, hogy én leszek az egyetlen, aki erre jelentkezik (mert ahogy néztem, 2-nél több ritkán van), akkor lehet, hogy az első helyre a pontszámom miatt nem vesznek fel (ami az orosz lenne), a másodikról meg a harmadikról pedig azért esek le, mert 1-2 személy miatt nem indítják el?
(Tudom, hogy büfészak meg minden, ezek nem érdekelnek, már próbáltam természettudományit szakot, de az nem sikerült a sok matek miatt és otthagytam, így mindenképp a nyelvek felé megyek. Meg tudom, hogy a PTE-n, a DE-n és az SZTE-n könnyebb bejutni oroszra, de én oda eleve nem akarok jelentkezni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!