BME testnevelés felmentés?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a BME-n van a tesi alól teljes felmentés? Középiskolában nem tesiztem egyáltalán, helyette úszásra jártam. Láttam, hogy van részleges felmentés, de aki részlegesen fel van mentve, azoknak év végén ilyen erőpróbát kell csinálni, és néztem a gyakorlatokat, néhányat nem tudnék teljesíteni a gerincem miatt.2015. szept. 1. 00:55
1/4 anonim válasza:
Lehetőség van teljes felmentést is szerezni sportorvosi javaslatra.
2/4 anonim válasza:
BME-n is van lehetőség úszásra. Felmentés úgy tudom, csak orvosi igazolással.
3/4 anonim válasza:
Ne középiskolás tesiben gondolkozz, fel kell venned egy sportot és oda kell elmenned x alkalommal egy félévben (10 talán). Szóval, ha te úszni jártál, akkor simán járhatsz most is úszni. Nézz utána neten, elég jól le van írva minden [link]
4/4 anonim válasza:
fizetős tesiknél van sokféle lehetőség, ahogy úszás is, és épp nem rég néztem, a C-s tesiknél vannak a felmentések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!