Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kettesre zárt le az e-naploban...

Kettesre zárt le az e-naploban a tesitanár, pedig van egész évre 3. Szintű felmentésem. Lehet ilyet?

Figyelt kérdés
Szeptemberben és októberben még tesiztem, a jegyeim: 1,1,5. Ennek az átlaga 2,33. DE novemberben kaptam ortopédustól felmentést egész évre. Azt hittem hogy akkor nem kaphatok jegyet, de most a tanár az enaploba mégis "elégséges"ként írt be.. Lehet ilyet? Ez a jegy nagyon sokat ront az átlagomon. Ráadásul ha egész évben nem tesizhetek, második félévben esélyem se lesz kijavítani a jegyet. Van valami ötletetek? Beszéljek a testnevelés tanárral, vagy az osztályfőnökömmel?

2015. jan. 15. 23:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
igen, holnap beszélj: felmentésed van, ne osztályozzanak
2015. jan. 15. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!