Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gazdasági szakra gyenge matekkal?

Gazdasági szakra gyenge matekkal?

Figyelt kérdés
Gazdaság és menedzsment, vagy pénzügy és számvitelre mennék, csak matekból nem vagyok a legjobb. Van értelme, vagy ne eröltessem a reált? Többet lehetne vele keresni.
2015. aug. 29. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent a nem a legjobb? Én négyes voltam középsuliban matekból, aztán csak megcsináltam a pénzügy és számvitelt (bár megizzadtam rendesen némely matekos tárggyal).
2015. aug. 29. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:

ha nagyon nem megy akkor felejtős, én jól beszoptam, GM-es vagyok de 2-szer buktam már analízisből...

matek érettségim 3-as lett.

2015. aug. 30. 01:25
 3/7 A kérdező kommentje:
9.-ben 3-as. Elötte 4-es voltam, DE nen tanultam rá. Most idén megyek tanárhoz is és tanulni fogok minden tantárgyból.
2015. aug. 30. 06:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor van még eséllyel szorgalommal jobban teljesíteni.
2015. aug. 30. 10:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez szorgalmon múlik javarészt. Könnyebben megy a törit megtanulni, de javítanom kellett, arra 2 napot tanultam és 5-ös is lett. Tanárral, aki meg tudja értetni velem, szerintem lehet egész èvben egy 4-es legalább.
2015. aug. 30. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Na hogy megy?
2019. jún. 6. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, mizu a kérdezővel.
2022. febr. 4. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!