Mi értelme a heti 35 órának? Ami nem rég lett bevezetve
Én májusban érettségiztem, 38-40 órám volt úgy, hogy nekünk még nem volt kötelező a mindennapos tesi. Meg lehetett szakadni, ráadásul én sem abba a városba jártam iskolába, hanem bejárós voltam, így 18 óra előtt sosem voltam otthon.
Semmi értelme a sok tesinek (bár nekem csak 3 volt, de aki nem akart tesini, az vagy nyilvános megaláztatásnak érezte vagy csak simá sz*art az egészre, aki pedig sportolni akart, az iskolán kívül is csinálta), a 12 osztályban tartott rajz órák, filozófia (ami akár jó is lehetne, ha nem Platónig jutnánk csak el) és a többi felesleges dolog csak lopja a diákok idejét. Személy szerint nem bántam volna, ha több angol, német és matek óránk lett volna és akkor esetleg nem kellett volna különtanárhoz járnom hétvégenként (mert a nyelvvizsgára nem készítenek fel rendesen...).
Szóval szeritnem is jogos a kérdésed.
Nyugi, lesz több órád is... :) Nekem most 9.ben pont 40 órám volt, ha lyukasórát leszámítjuk, akkor 39. Most valószínű, hogy erősen 40+ órám lesz :( -.- -_- Volt 9. órám is, fél ötkor volt vége(16:20), a villamos 15 percenként járt(most már 20percenként), ha lekésted szo.pacs. :D Ennek ellenére az volt a szerencsém, hogy viszonylag közel lakom :D :s
Hanyadikos vagy? Nekem 8.ban (akkor is gimis voltam) heti 35 órám volt, bárcsak most is csak annyi lenne :( :( De nem menjünk bele ebbe mélyebben, hisz ez már politika, és te nem a politika kategóriában írtál topikot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!