Szerintetek van értelme az osztályzásnak és a házi feladatoknak?
Nem. Én jó tanuló voltam mindig, de ha nem lett volna kötelező a házi, akkor tuti nem csinálom meg.
Egy gyerek nem látja még általában át azt, hogy magának tanul, neki lesz jobb, ha jó suliba kerül, ha jó szakmája vagy jó végzettsége lesz.
Elvileg a versenyszellemet is növelhetné és így a teljesítményt. Hiszen az osztályzatokkal össze tudod hasonlítani magad másokkal. Meg kell valami visszajelzés, a tudásodról. Valami alapján el kell döntened, hogy erősebb vagy könnyebb iskola való neked majd a továbbtanulásnál, stb.
Van értelme.
Elméletileg otthon, egyedül oldod meg, nem a gyakori népe segít. Ebből pedig kiderülnek a hiányosságok, a tanárnak visszajelzés, hogy hol vannak még sötét foltok. Meg neked is jó, mert látod, hol akadsz el, hogy tudod a szabályt, de nem megy az alkalmazás, vagy már a kérdés is homályos.
Én nem értem, hogy a % miért jobb, mint az osztályzat.
Inkább még rosszabb is. Így van 1,2,3,4,5.
De pl. akkor az 5-ös helyett lesz 90-100%-ig.
Te csak 91%-os vagy, de xy viszont 98%. Az szerintem még frusztrálóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!