Szerintetek van értelme?
Nekem tetszenek az ehhez hasonló videók ezért készítek én is ilyeneket! De nem tudom hogy ez másoknak is tetszik-e vagy csak nekem! Van-e így értelme? Folytatnám ha mások szerint is jók ha meg nem hát akkor nem...
Itt vannak :
http://www.youtube.com/playlist?list=PL0DE3FC5CF5DAD875&feat..
Köszönöm a válaszokat és az építő kritikát,véleményeket! :)
Nekem is tetszik.
Szoktam nézni olyat, ami ennek az ellentéte.
Mondjuk egy virág növekedése, vagy egy táj változásai gyorsítva, ez egy ötlet amit megpróbálhatnál ha gondolod.
( feliratkoztam )
#2 Köszi! :)
Eszközök a következők:
De le is van írva benne bár angolul igy talán kicsit univerzális többen megnézik esetleg! :)
Ezekkel készül:
Kamera: Toshiba Camileo SX900
itt a záridőt érdemes minél magasabbra állitani hogy minél élesebb legyen minden egyes képkocka! (1/1000) így általában ez! bár ez csak akkor jó ha süt a nap egyébként olyan sötét lenne a felvétel mint a fene :D így csak nappali felvételeket lehet lőni ilyen módban :)
A felbontás az 1920x1080 és 60fps ! ez is fontos nagyon hogy minimum 50 fps-el kell felvenni különben mosódott lesz a végeredmény! Ezután felvétel kész, irány a géphez!
Ott van egy Sony Vegas Pro 10.0 nevű videoszerkezsztő programom és mellé egy Twixtor nevű kis szoftver (A TWIXTOR A lényeg) és abban szépen belehet állitani hogy hány %-ra lassitsa le a videot vagy hány fps-re stb! Miután kész a mentése 640x360-ba mentem ki! (igyis kb 10-15perc) pedig nincs gyenge gépem! régen 1óra is volt az öreg gépen xD utána beteszem a kimentett nyers fájlt a Format Factoryba és lekonvertálom! Ezután kész és mehet Youtube-ra! Kb ennyi lenne..:)
Edit with Sony Vegas Pro 10.0 & Twixtor 5.0 Plug-In & Format Factory 2.95
hopsz elirtam #3 köszi! :)
megpróbálhatom azt is :) timelapse a neve annak asszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!