Nektek mennyi szabadidőtök van egyetem mellett?
Figyelt kérdés
Egy 'átlagos' szakon, tehát nem mondjuk egy orvosin. Ne nevessetek ki, de én nem bulizok, nem járok el barátokkal, nincs párkapcsolatom és nem is akarok (persze nem vagyok h*lye, ez megváltozhat de én konkrétan nem teszek érte), szóval igazából nem csinálok semmi olyat amire kéne a sok idő. Viszont annyira introvertált vagyok, hogy szükségem van egy csomó időre amit egyedül tölthetek. Attól félek nem bírnám ha abból állna jórészt az életem, hogy hazamegyek, elvégzem a kötelességem és már fekhetek is le, hogy másnap időben fel tudjak kelni... Szóval most így kb azt érzem, hogy vége az életemnek... Tudom gáz, hisz én akartam jelentkezni, de valaki nyugtasson már meg, hogy ez nem a világ vége... :D2015. aug. 27. 22:21
11/11 A kérdező kommentje:
És ez az 1 óra tanulás szorgalmiban könnyebbé tette a vizsaidőszakodat?
2015. szept. 4. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!