Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségin meglehet bukni?...

Érettségin meglehet bukni? (További pár kérdés lent)

Figyelt kérdés

Nem vagyok,egy jó tanuló,de 1 hónap alatt

-Ha rákapcsolok meglehet tanulni egy jó szintre?

Aztán ,

-Képesek megbuktatni,ha nem tudok semmit,vagy átrugdalnak kettessel?

Szóba sosem voltam jó,és

-6-10 tanár előtt nem jöhet leblokkolás?

-Rendesek ilyenkor a tanárok,azokkal akiket nem annyira szerettek az évek folyamán,és gyengébben tanultak?

Köszönöm előre is a válaszokat. 19/F

2010. márc. 9. 22:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, ez után a komment után azt kell mondjam, hogy te nagyon buta lehetsz...
2010. márc. 10. 21:28
 12/19 A kérdező kommentje:

Miért lennék buta?

Azért mert nem érdekel a f'szszopó Petőfi?Nyilván megtanulom egy 3as szintre,de nem ebből áll az élet.

Sok köcsög azt hiszi ha tanul viheti valamire.Hány sokdiplomás van ,akik otthon rohadnak,munka meg semmi.

Amúgy meg ,hogy jön ide a vállalkozáshoz való hülyeséged?

Tanulni nem szeretek,de ami érdekel azt igenis tisztességgel elvégzem,plusz talán mondhatnám ,hogy a világ egyik legpontosabb embere vagyok,azért mert nem szeretek tanulni,mivel nem érdekel ami oktatnak az egy dolog.

Nem születhet mindenki könyvmolynak.Hány gazdag ember van akik nem a tudásukból élnek?

És ,hogy miért vagyok ilyen magabiztos a jövőmet illetően?

Talán ,mert ismerem az anyagi helyzetünket.

Nem én vagyok buta ,köcsög,b'zeráns,hanem aki benyalja a sok f"szszopó enciklopédiát.Lefogadom itt aki kommentelt annak a havi fizetése nem haladja meg a brutto 120 ezer forintot.Az irigység már megint.Hogy b'sznátok szájba magatokat,tisztelet a kivételeknek

2010. márc. 10. 23:16
 13/19 anonim válasza:
90%
A kedves kérdező a liberalista rendszer áldozata lett. Tök hülyére nevelték.
2010. márc. 10. 23:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
a 23:16-os kommenteddel megmuttatad milyen is vagy. Ezek után kívánom, hogy csak azért is bukj meg, hogy szenvedj még egy évet ott! Rád férne...
2010. márc. 10. 23:56
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nem én vagyok buta ,köcsög,b'zeráns,hanem aki benyalja a sok f"szszopó enciklopédiát."

Nem. Te egy olyan k*csög f*sszopó b*zeráns vagy, aki utálja azokat, akik okosabbak nála. Remélhetőleg irtózatosan pofára fogsz esni rövid időn belül. Tudod, az élet nem úgy néz ki, ahogy elképzeled.

2010. márc. 11. 14:44
 16/19 anonim ***** válasza:
2010. márc. 11. 15:15
 17/19 A kérdező kommentje:

14:44-esnek üzenném,hogy én lesz'rom ki mennyire okos,én tudom magamról,hogy az intelligenciám nem túl nagy,de én így érzem jól magam,és egyáltalán nem zavar ha valaki okosabb,maximum arra irigykedek aki macsó és teles tele van pénzzel és csajokkal.

Na már most én úgy vagyok vele jelen pillanatban,hogy sima állásból,tudásból megélni NEM lehet.Tehát mindenképpen vállalkozni kell,Mondják ez nem úgy van ahogyan elképzeled,de igen,mert anyagiakban nem állunk rosszul,és a családban is van egy vállalkozás,de nem akarok vitatkozni,legyek mocskos paraszt,illetve már az vagyok,de legyen jó életem ezen belül egy szép családom,gyermekem,jó nőm,fasza barátaim és egy izgalmas életem.Ennyi.

Amúgy köszönöm a sok jó kivánságot az érettségimhez.

Majd leírom június vége fele hogy miből hanyasra sikeredett.Viszlát

2010. márc. 11. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Meg lehet bukni érettségin, de minden iskolában azon vannak a tanárok, hogy valahogy átrugdaljanak téged. :D Volt olyan aki meg se tudott szólalni németül mégis megkapta a kettest. :D meg hasonlók... anno én is azt hittem hogy tök para az érettségi, de a végén tök normálisak voltak a tanárok még súgtak is. :D ja és ez egy elég jó gimnáziumban történt!!

egyébként 1 hónap alatt nem sok mindent lehet bepótolni. én is eléggé elhanyagoltam a tanulmányaimat, de utolsó évben bekeményítettem és egy év alatt azért elég sok mindent be tudtam pótolni. ha már csak egy hónapod van akkor inkább foglalkozz a tételeiddel tanuld meg azokat. kb ugyanazok lesznek az érettségin is. ha azokat megtanulod rendesen a kettes biztos meg van de szerintem a végén tök jó jegyeket fogsz összeszedni. :) csak ne izgulj! ja mondjuk könnyű mondani én is izgultam. :D sok szerencsét.

2010. márc. 17. 10:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Végigolvasva a kommenteket egy dolgot nem értek már csak: a kérdezőnek miért fontos, hogy átmenjen az érettségin, ha lesz.rja azt a tudást, amire az érettségi bizonyítványt kiállítják? Amit ő el akar érni, az megvan ezek szerint papír nélkül is, az ő gondolatmenetét követve... akkor meg, miért akar "rákapcsolni" az utolsó 1 hónapban?
2010. márc. 17. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!