Ezek most h is működnek érettségin? (pár kérdés)
-enni, inni lehet-e közben?
-táskát ha visz az ember(ha egyáltalán lehet) akkor azt beviheti a terembe aztán vhova el lesz pakolva?
-kötelező-e a ballagásos szerkó, v nem kell mindenkinek egyennek lennie?
-pontosan miket is kell áthúzni majd az írásbelin?(azt tudom ha vmi feladathoz nem írsz akkor azt át kell húzni, de ha írsz és marad üres rész akkor azt is?ill. az érettségi hátsó oldalait amik üresek azokat is v azokat nem szükséges?
-idegen nyelvre(írásbeli) szótárt lehet-e vinni, ha igen akkor pl- angol-magyart és magyar-angolt is?
- ha nincs körzőm az nagy gond lehet?(előző évekében egy olyan feladattal se találkoztam ahova kellett volna-bár nem is csináltam meg az összeset-
előre is köszönöm a válaszokat
Lehet közben enni-inni, azért lehetőleg olyan dolgot vigyél, amivel nem zörögsz túl sokat, hogy ne zavard a többieket.
Beviheted a táskád, és simán lerakod a padod mellé, csak nem túrkálhatsz benn, ami kelleni fog közben, azt kirakod a padra.
Nálunk elvárták a ballagásos cuccot, szal fehér ing, sötét szoknya, de ahelyett vehettek a lányok fekete nadrágot. Fiúknak maradt az öltöny.
Hogy mit kell áthúzni elmondják előtte.
Szótárt mindkét fajtát vihetsz.
Nem nagy gond, de szerintem biztos, ami biztos szerezz egyet, nehogy aztán kiderüljön, h mégiscsak kéne.
- enni, inni lehet-e közben? lehet, persze nem zsíros kenyeret hagymával, meg lehetőleg olyat, amivel nem zörögsz sokat. :)
-táskát ha visz az ember(ha egyáltalán lehet) akkor azt beviheti a terembe aztán vhova el lesz pakolva? beviheted, de le kell raknod a földre, hogy a puskázás lehetősége fel se merüljön..
-kötelező-e a ballagásos szerkó, v nem kell mindenkinek egyennek lennie? ha van a sulitokban egyenruha pl matrózblúz, akkor igen, abba kell menned
-pontosan miket is kell áthúzni majd az írásbelin?(azt tudom ha vmi feladathoz nem írsz akkor azt át kell húzni, de ha írsz és marad üres rész akkor azt is?ill. az érettségi hátsó oldalait amik üresek azokat is v azokat nem szükséges? csak azt a feladatot, amihez nem írsz SEMMIT. az utolsó oldalt nem kell.
-idegen nyelvre(írásbeli) szótárt lehet-e vinni, ha igen akkor pl- angol-magyart és magyar-angolt is? csak idegennyelv - magyar szótár lehet, fordítva nem
- ha nincs körzőm az nagy gond lehet?(előző évekében egy olyan feladattal se találkoztam ahova kellett volna-bár nem is csináltam meg az összeset-) lehet, hogy szerencséd lesz és nem kell, de inkább ne kockáztass
- lehet enni, inni
- táskát tudtommal beviheted, csak ki kell rakni majd a táblához
- ünnepi öltözékben kell megjelenni, ha van más, mint a ballagásos szerkó akkor lehetsz abban
- mateknál lehet kihagyni vmit, annak a feladatnak a sorszámát kell majd beírni a megadott helyre
- idegen nyelvre, lehet szótárat vinni de csak a fogalmazásnál lehet használni, latinnál pedig fordításnál
- és körző legyen nálad, sosem lehet tudni...
tegnap 20:22
"csak idegennyelv - magyar szótár lehet, fordítva nem"
Nem-nem, ez nem igaz. Mindkét irányú szótár lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!