Mit csináljak, ha rosszul írták az osztályomat a füzetcimkére? Nyomtattattam. Az ilyesféle hiba szigorúan tilos (elit suli)
Figyelt kérdés
Azt írták, hogy 12. b. Azaz: tizenkettedik BÉDIK. Az előző években ezért egyest osztogattak a tanárok. Az pedig teljességgel lehetetlen, hogy hibajavítozzak, mert az is tilos.
Mit tennétek a helyemben?
Csináltassak újat?
2015. aug. 15. 07:55
21/26 anonim válasza:
16
Az hogy nálatok adott nem jelenti azt hogy adhat.
Elég degenerált dolog ilyeneken fennakadni...
22/26 anonim válasza:
Biztosan kiröhögném a tanárt, ha a gyerekem ilyenért kapna egyest.
23/26 anonim válasza:
Degenerált bizony. A baj csak az, hogy a tanárok mindig azt vágják a diákok fejéhez hogy "a jogaiddal tisztában vagy, de a kötelességeiddel nem", ennek ellenére a diákok nincsenek tisztában a jogaikkal, hiszen ha tisztában lennének, nem lehetne ilyeneket megcsinálni velük.
24/26 anonim válasza:
Bocsáss meg, de szó nincs felszerelés hiányáról. Egy helyesírási hibáról van szó.
25/26 anonim válasza:
A "felszerelés hiánya" jelen esetben simán alkalmazható, hiszen a tanuló felszerelésével van olyan probléma, ami a tanulmányi előremenetelt semmilyen formában nem befolyásolja, nem hátráltatja a tanulót sem dolgozatírásban, sem felelésben, sem az iskolai kötelezettségei teljesítésében. Vagy szerinted a felszerelés hiányára nem adhat a tanár egyest, de ha van felszerelése, de el van írva a borítón valami, arra igen? Nem tudom hol élsz, de ordenáré ostoba logika mentén gondolkozol. A helyesírási hiba nem dolgozatban, nem házi feladatban, nem tollbamondásban fordult elő, nem része semmilyen formális iskolai számonkérésnek, ergo NEM ADHAT a tanár rá egyest, mert a törvény nem teszi számára lehetővé. Egyértelműen le van írva, hogy kizárólag tantárgyi számonkérésre adható érdemjegy. Ennyi erővel a diák magánlevelezésére is adható egyes, ha helyesírási hibát tartalmaz? Komolyan nem értem, ezen mi a rossebet nem lehet megérteni. Valószínűleg ezért tart itt az oktatás, mert a tanárok sem értik meg. De szerencsére a jogszabály még mindig egyértelműen fogalmaz, innentől kezdve teljesen mindegy hogy te, vagy a tanár mit gondol. ha ezt egy szülő jelentené, eléggé meg lenne szeretgetve a tanár.
26/26 anonim válasza:
Engem amugy erdekelne, melyik iskola ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!