Rgy év után áttehetnek államira?
Figyelt kérdés
Ha most jelentkezem pótfelvételivel költségtérítéses, levelező szakra, és jók az eredményeim, áttehetnek egy év után államilag támogatottra? Ez lehetséges egyrészt pótfelvételi után, másrészt levelező rendszerben? Köszönöm!!2015. júl. 31. 12:40
1/3 anonim válasza:
Nem mindenhol van államilag támogatott szak levelezőn, elsősorban azt nézd meg, hogy a te szakod támogatott-e.
2/3 anonim válasza:
ha van levelezős állami szak, akkor áttehetnek, de erre ne építs, mert sok mindentől függ, főleg attól, mennyien esnek ki
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, pluszoltam a válaszokat! Nem voltam elég körültekintő, már utánajártam, a választott intézményben nincs ilyen támogatott levelező szak, csak fizetős, tehát a válasz már adott. Kösz még egyszer, a válaszotokon indultam el keresgélni.
2015. júl. 31. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!