Melyik a jobb egyetem?
Figyelt kérdés
Villamosmérnökire szeretnék menni és az érdekelne hogy hova lenne érdemesebb menni. Óbudai egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki kar vagy debreceni egyetem TTK Villamosmérnöki kar2015. júl. 30. 15:27
1/5 anonim válasza:
Szerinted mennyien vannak itt, akik hitelesen össze tudják hasonlítani a kettőt? Max. mindegyik a magáét dicséri, de ettől te nem leszel beljebb...
2/5 A kérdező kommentje:
Vélemények érdekelnek ki hogy érzi akár egy idősebb embertől bocsi de az ilyen negatív válaszoktól kímélj meg
2015. júl. 30. 15:37
3/5 anonim válasza:
Óbudait javaslom. Nem biztos, hogy az a jobb, de Magyarországon Pest a minden. Az ottani intézményeket preferálják a munkaadók, ha jobbak, ha nem.
4/5 anonim válasza:
De, biztos, hogy az Óbudai a jobb. A debreceniről akárkit megkérdezel, elmondja neked, hogy a leggyengébb az országban.
Az Óbudai elég jó, de a BME még jobb.
5/5 anonim válasza:
A debreceni egy rakás kaki. Senki nem ért semmihez, a tanszékvezetőt Miskolcról kirugták, eljött ide parádézni. True story, nézz utána markmyprofessor.com-on. Én most akarok onnan elmenni Kandó távoktatásra. Ha valami érdekel még írj, elmesélek mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!