Általános szociális helyzetfelmérési adatlap, meg lehet csinálni egyáltalán?
Szinte SEMMIT nem értek belőle...
Például kellene a nővérem mint eltartott, lakcímkártyája és hogy igazoljam, hogy nem regisztrált munkanélküli, meg hogy milyen végzettsége van...
A nővérem egész nyáron külföldön van (nem dolgozik, más miatt) így max el tudja küldeni a lakcímkártya másolatát amit így talán fel tudunk tölteni. Ha az érettségijét feltöltöm az jó végzettségként?
Azt pedig hogy nem regisztrált munkanélküli azt sosem fogom tudni igazolni. Dolgozott, most nem dolgozik és kész. Nincs erről semmilyen papír :(
Ugye egyetemhez kéne idén megyek, ez alapján vennének fel koliba, kaphatnék bérletet esetleg ösztöndíjat...
Írtam a HÖK-ösnek visszaküldött egy 36 oldalas szakzsargont, amiből egy mukkot nem értek... Ez alapján kéne kitöltenem.
Nem nagyon hinném hogy több tízezernyi értelne 18-19 éves ezt ki tudná tölteni. Vagy Szegeden van ez?
na
1.lakcímkártyáját szkennelje be-szerintem attól függetlenül h külföldön van ez még megoldható nem?!
2.végzettséghez mi más kellene?! ha csak érettségije van akkor az kell)
3. [link]
(36.oldalon 2.számú mellékletet kell kitölteni ez esetben)
Háát az Öthalmi nagyon vonzó, szerintem majd szerválok egy bicajt és úgy talán jobb a közlekedés onnan.
Ha van tipped kolesz ügyben szívesen fogadom :)
hát te már felkészült vagy :)
először én is azt akartam, de győzött a tény h a Móra koli közelebb van ami (nekem aki mindig elalszik) előnyösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!