általános szociális helyzet felmérési adatlap kitöltése?
Csak én vagyok sügér ehhez?
Segítene valaki? Előre is köszönöm. :)
Így elég nehéz lesz segíteni :)
Pontosan mihez kell ez az adatlap, milyen kérdések vannak rajta, és milyen a szociális helyzeted? Helyetted nem tudom kitölteni, ha nem tudom, hogy mihez kell, mik a kérdések, és mi az ábra veled. Viszont ezek ismeretében te is ki tudod tölteni, maximum ha valamit nem értesz, akkor elmondom, mit jelent magyarul :D
A lakhelyed az ahol laksz.
Elég nagyképű lenne már rögtön a kolit beírni :D
az eltartóknál kérdezik, hogy mennyi a bére annak aki eltart, ezt ugye egy fizetéses papírral kell igazolni? meg mi ez a jövedelemhez nem számított juttatások, kizárólag tájékoztató jelleggel?(Szociális ösztöndíj,Tanulmányi ösztöndíj,Miniszteri öszt.) Ide mit kell írnom? Meg a legvégén mindent ki kell pipálni?
Előre is köszönöm a segítséget!
"az eltartóknál kérdezik, hogy mennyi a bére annak aki eltart, ezt ugye egy fizetéses papírral kell igazolni? "
Igen, jövedelemigazolást kell kérni a munkahelyen.
"meg mi ez a jövedelemhez nem számított juttatások, kizárólag tájékoztató jelleggel?(Szociális ösztöndíj,Tanulmányi ösztöndíj,Miniszteri öszt.) Ide mit kell írnom? "
Ha kapsz ilyen juttatást írd be ide
"Meg a legvégén mindent ki kell pipálni? "
Mivel nem tudjuk mi van a legvégén, így ezt nehéz megmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!