Jön valaki a Károli Gáspár Református Egyetem szociális munka szakára?
Figyelt kérdés
Arra, ami nem Nagykőrösön, hanem Budapesten van.2012. júl. 27. 14:33
1/9 anonim válasza:
ó én nem tudom.Két suli közt örlődöm.De kolis leszel?
Te vallásos vagy?:D
2/9 A kérdező kommentje:
Albérletbe megyek. Református vagyok, de nem igazán gyakorlom a vallást :D De utána jártam, és annyi vallási jellege lesz az egésznek, hogy lesz vagy 2 félévig bibliaismereti óránk. ennyi, szóval no para :D
2012. aug. 9. 11:39
3/9 anonim válasza:
Vannak emberek akiket már ismersz ott?A koliról esetleg tudsz valamit?Én néztem órarendet ott volt olyan,hogy gyülekezeti ének,meg áhitat meg ilyenek.Nekem ez így annyira nem tetszik.:/ Ma adom be a jelentkezést,és még mindig nem tudom mit tegyek.:D
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom te milyen órarendet néztél, amit én találtam, összesen két vallásos tartalmú óra volt, bibliaismeret és egyházismeret.
ezt nézd meg, sztem nem lesz ez olyan rossz. még két embert ismerek, akik szintén ezen a szakon fognak tanulni.
2012. aug. 9. 15:27
5/9 anonim válasza:
Fú én valami nagyon mást néztem:D
Köszönöm a linket.:)
6/9 anonim válasza:
Na,ide jelentkeztem én is.Mostmár csak reménykedhetek.:D
7/9 A kérdező kommentje:
Ha felvettek, írj :)
2012. aug. 15. 15:20
9/9 anonim válasza:
Sziasztok :) Hol található Budapesten ennek Tanitóképző Föiskolának a kara? mert én is szociális munka szakra akarok jelentkezni, de én csak a nagykörösit találom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!