Általános szociális helyzetfelmérési adatlap? Valaki segítsen?
Először is mindenkinek fel kell tölteni a lakcímkártyáját igaz?
Ha anya hajadon, akkor most komolyan kell kérni egy igazolást róla? Vagy mi kell hozzá?
Anya vállalkozó. Elméletben a 2012.évi jövedelmét kérik-külön oldalon olvastam-, de a 2013-t tudta kikérni. Ez gond?
Közös háztartásban élő eltartottak számának igazolása nem kell akkor?
Kérem segítsen valaki, már megöl ez a nyomorult kérdőív! ....
Tudom miről beszélsz, tavaly én is sokat szenvedtem vele :D
Az egy háztartásban lévő személyek lakcímkártyáját fel kell tölteni, és ha jól rémlik, az Okmányirodán is kérni kell egy igazolást, hogy hányan laktok egy házban (mivel az, hogy feltöltesz X darab lakcímkártyát, még nem bizonyítja, hogy valóban annyian éltek-e ott.)
A vállalkozói igazolás problémáját már felvetették az SZTE-s közös facebook csoportban is, ELMÉLETILEG elírás, így elfogadják a 2013-as papírt is (biztosat nem merek mondani, de így a logikus).
Értem köszönöm, annyira kiborít mert most "kaptam kézhez" amiben részletesen le vannak írva a dolgok és ott volt ez a 2012.-es dolog, meg a hajadonsági igazolás is...
közös házt.ban élő... igazolása pedig ahol olvastam aszerint nem szükséges, de pont hogy szerintem úgy lenne logikus ha kellene:D
hát meglátjuk amit megszerzek csüt.-ig mondjuk azokat feltöltöm a többivel nem tudok mit kezdeni:D
Meg még akkor a hajadonságiról nem tudsz valamit?
És ha mondjuk pénteken adom le a lapot, bejelölöm kolesz
t,támogatásokat
de utóbb kiderül hogy a szoc. lapon hiányzik valami akkor azt még lehet pótolni?
Egyébként köszi a választ:) jó hogy nem csak én nyírom/nyírtam ki magam vele :D
ÓÓ mamám most nézem a neved :D hát veled beszélek a koleszokról! :D öthalom kontra herman :DDD
ez aztán a véletlen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!