Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hülye kérdés. , de várjátok a...

Hülye kérdés. , de várjátok a sulit?

Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 22:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én is most kezdem majd az egyetemet, és én is várom már, meg kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz. elvégre új suli, új arcok, új város, minden más lesz...
2015. júl. 28. 12:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Várom igazából, de csak azért, hogy minél hamarabb véget érjen. Utolsó középsulis évem.. Már nagyon unom, és ha vége lesz akkor úgy tervezem, hogy új fordulatot vesz az életem.:) Viszont ez lesz a legkeményebb év, iszonyúan bele kell húznom.
2015. júl. 28. 17:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is most kezdem az egyetemet. Várom is , de azért egy kicsit félek is tőle. Engem azért az sem zavar egyáltalán ha szünet van. :)
2015. júl. 28. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!