Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért mentek le ennyire a...

Miért mentek le ennyire a ponthatárok az NKE minden szakán?

Figyelt kérdés
Tavaly jelentkeztem az egyik 400 pont feletti szakra, de sajnos elcsesztem az érettségim. Most meg széttanultam a seggem, jócskán 400 feletti a pontom, de a ponthatár meg 400 alatti... Tudom, hogy furcsán hangzik és inkább örülnöm kéne, örülök is, csak válaszokat keresek :D

2015. júl. 24. 17:11
 1/7 A kérdező kommentje:
91%-os töri emeltet csináltam ami rengeteg tanulás volt (és fölösleges)
2015. júl. 24. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Kevés (magas pontszámú) jelentkező, sok hely
2015. júl. 24. 20:07
 3/7 anonim válasza:

Kedves első. Együttérzek veled, én is sokat tanultam és 400feletti a pontom.

Egyébként melyik szakra vettek fel?:)

2015. júl. 25. 08:22
 4/7 anonim válasza:

Üdv!

Én is ide jelentkeztem és 90% emelt törit csináltam de nem volt hiábavaló a tanulás soha nem felesleges én katvédre megyek müveletire és ti?Jah és az alacsony ponthatárokról csak annyit ,hogy szerintem aki éppen bejutott az nem fogja bírni a terhelést ,mármint tanulási téren .

2015. júl. 25. 10:23
 5/7 anonim válasza:
Igazad lehet. Én Gv-re.
2015. júl. 25. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán még az, hogy nem jelentkeztek túl sokan, azok közül akik az eddigi évek során felvételizni próbáltak. A leendő csop.társaim 95% most érettségizett, nekik viszont tényleg nem lett acélos az érettségi. Nekünk - akik nem most jelentkeztünk elsőnek/nem most végeztünk a gimivel - van szerintem magasabb pontszámunk.
2015. júl. 26. 12:29
 7/7 anonim válasza:
Szerintem azért, mert nehezebb volt az érettségi idén és ezért országos szinten rosszabb eredmények születtek az előző éviekhez képest.
2015. júl. 29. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!