Ti a ponthatárok közzététele után azonnal (vagy 1-2 napon belül) beírjátok a facebookra, a főiskola/egyetem részhez, hogy hova vettek fel?
Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 15:56
2/17 anonim válasza:
Ráér még szerintem. Majd ha beiratkoztunk, ráérünk beírni. Én így vagyok vele:)
3/17 anonim válasza:
Nem fogom kiírni, csak az ofőm nyitott egy posztot, ahova várja, ki hova megy :) Oda beírom, csatlakozom a szakom fb-csoportjához, ennyi.
4/17 anonim válasza:
Én majd csak szeptembertől írom be, ha beírom. Nem gondolkoztam eddig ezen..
5/17 anonim válasza:
én eddig semmit nem osztottam meg (versenyeredményt, nyelvvizsgákat) ezt viszont rögtön ki fogom írni, megdolgoztam érte.
6/17 anonim válasza:
Azért mert felvettek, még nem járunk oda több mint másfél hónapig. Minek írnám még be?
7/17 anonim válasza:
Én biztos beírom, mert szeretnének róla értesülni az ismerősök. Bár valószínű, hogy élek ezzel az új életesemény-funkcióval (ami nem új, csak most kezdtem el rájönni, hogy mi mindent lehet vele megosztani). :) Amúgy tény, hogy nem járunk oda, de felvettek. Persze még változhat egy hónapig sok minden, de azért innentől már csak az akadályhozhat minket a beiratkozásban, ha hirtelen meghalunk, el kell mennünk külföldre, esetleg összedől az egyetem. Egyéb esetben meg lehet oldani. Nem? :D
8/17 A kérdező kommentje:
Igen, tulajdonképpen aki tudja magáról, hogy hiába van meg a pontja, de még közbejöhet valami/bizonytalan, az akkor ne írja be, de aki szinte biztos, hogy oda fog járni, az írja be nyugodtan, az a másfél hónap nem sokat számít. Nyári szünetben, amikor nem járunk, akkor kitöröljük vajon, majd szeptemberben újra beírjuk?
Nem.
Ha megvan a pontom, onnantól kezdve hivatalosan is oda járok. (bár nekem 99,9%, hogy meglesz)
2015. júl. 23. 18:07
9/17 anonim válasza:
Én beírtam nem sokkal utána, hogy felvettek, nincs ezzel semmi baj. Sok sikert! :)
10/17 anonim válasza:
AMúgy ez tényleg most arra menne, hogy mindenki lássa, hogy te ott tanulsz vagy hogy most dicsekedjen vele az ember, hogy igen felvettek, egyetemista vagyok és irigykedjenek az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!