Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti a ponthatárok közzététele...

Ti a ponthatárok közzététele után azonnal (vagy 1-2 napon belül) beírjátok a facebookra, a főiskola/egyetem részhez, hogy hova vettek fel?

Figyelt kérdés
2015. júl. 23. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

"Nyári szünetben, amikor nem járunk, akkor kitöröljük vajon, majd szeptemberben újra beírjuk? "

Nem, de akkor már oda jársz. Most még hivatalosan nem leszel az iskola diákja. Amúgy meg csak azok az ismerőseim, akik _tényleg_ az ismerőseim, ők meg nem a facebookról fogják megtudni...

2015. júl. 23. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

"AMúgy ez tényleg most arra menne, hogy mindenki lássa, hogy te ott tanulsz vagy hogy most dicsekedjen vele az ember, hogy igen felvettek, egyetemista vagyok és irigykedjenek az emberek?"

Nekem tényleg. Én már MA-képzésbe jelentkeztem. Az ismerőseim nem olyanok, akiknek külön dicsekednem kéne. Valóban arról van szó, hogy nem tudok 200 sms-t vagy e-mailt elküldeni. Persze a témavezetőmnek külön is írtam, illetve a nővéreimnek, apunak. Az ismerőseim nagy részét persze így se érdekli, de azért van kb. 50-60 ember az életemben (tanárok, hallgatótársak, volt lakótársak), akik érdeklődtek szóban / írásban, hogy mi a helyzet, vagy úgy váltam el tőük, hogy értesítem őket.

2015. júl. 24. 11:27
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Arról meg dunsztom nincs, miért szükséges lepontozni egy értelmes választ (az előző válaszom). Komolyan gondoltam, hogy ha valami biztos, akkor miért ne írhatánk ki... És azért tényleg elggé nagy esemény kell ahhoz, hogy ha valaki egy adott szakra készül, felveszik államilag támogatott képzésbe és tényleg oda akar menni, végül ne menjen oda. Aki a felvételi után elkezd azon gondolkodni, hogy mégsem akar oda menni, az nem is nagyon írja ki... Tapasztalatból mondom, hogy ilyen helyzettel még nem találkoztam.
2015. júl. 24. 11:32
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
6-os válaszoló vagyok, ha miattam van ez a nagy felhajtás, hogy miért ne mennénk oda, megjegyezném, hogy én egy szóval nem írtam azt, hogy nem FOGUNK, csak azt, hogy MÉG NEM.
2015. júl. 24. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
Korrekt. Még nem, tényleg ezt írtad, dehát felvettek, így fogunk. Ráadásul MA-képzésnél félig-meddig odajársz már. :) Van olyan ismerős, aki megadta, nyilván oda van írva, hogy szeptembertől. :) (Mellesleg az előző válaszomat is értelmetlenül lepontozták, de holt mindegy, csak arra lennék kíváncsi, mi az, amiben nem ért egyet bárki is.)
2015. júl. 24. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:
(Minden válasz le van pontozva, akár igen, akár nem a válasz, valakinek ez a hobbija. Érezze jól magát tőle!)
2015. júl. 25. 08:32
 17/17 A kérdező kommentje:

Kérdezőként én nem pontoztam le senkit.

Lehet, hogy valakit nem vettek fel sehova, ezért pontoz mindenkit le, akit felvettek, ha beírja, ha nem :)

2015. júl. 25. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!