Ti a ponthatárok közzététele után azonnal (vagy 1-2 napon belül) beírjátok a facebookra, a főiskola/egyetem részhez, hogy hova vettek fel?
"Nyári szünetben, amikor nem járunk, akkor kitöröljük vajon, majd szeptemberben újra beírjuk? "
Nem, de akkor már oda jársz. Most még hivatalosan nem leszel az iskola diákja. Amúgy meg csak azok az ismerőseim, akik _tényleg_ az ismerőseim, ők meg nem a facebookról fogják megtudni...
"AMúgy ez tényleg most arra menne, hogy mindenki lássa, hogy te ott tanulsz vagy hogy most dicsekedjen vele az ember, hogy igen felvettek, egyetemista vagyok és irigykedjenek az emberek?"
Nekem tényleg. Én már MA-képzésbe jelentkeztem. Az ismerőseim nem olyanok, akiknek külön dicsekednem kéne. Valóban arról van szó, hogy nem tudok 200 sms-t vagy e-mailt elküldeni. Persze a témavezetőmnek külön is írtam, illetve a nővéreimnek, apunak. Az ismerőseim nagy részét persze így se érdekli, de azért van kb. 50-60 ember az életemben (tanárok, hallgatótársak, volt lakótársak), akik érdeklődtek szóban / írásban, hogy mi a helyzet, vagy úgy váltam el tőük, hogy értesítem őket.
Kérdezőként én nem pontoztam le senkit.
Lehet, hogy valakit nem vettek fel sehova, ezért pontoz mindenkit le, akit felvettek, ha beírja, ha nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!