Okos vagyok de nagyon lusta?
Figyelt kérdés
Gimnaziumba jarok kb 1 ora tanulassal 4 es atlagom lett 2db 3 asom lett de gyulolok es nem tudok tanulni:/ha belegondolok az egyetemre hanynom kell hogy megtobbet kell es ki garantalja hogy utana lesz munkam es nem csak a falon fog logni a diploma?erdemesebb 2 szakmat tanulni annyi ido alatt?2015. júl. 24. 14:43
1/6 anonim válasza:
Szakmára is tanulni kell. Ha nem valami gyorstalpaló, akkor pont annyit kell rá tanulni, mint egy diplomáért. CSak épp az egyikkel fizikai melót csinálsz napi 10-12 órában, a másikkal meg ha ügyes vagy, ülhetsz is. Ha neked mindegy, akkor legyen szakmád. Nem kell mindenkinek diplomásnak lenni. Én spec. ledolgoztam 10 évet vendéglátóban, köszi, örülök, hogy van olyan végzettségem, amivel ülhetek, és nem mellesleg kb. 5x-s az órabérem.
2/6 anonim válasza:
Ha így érzel ne erőltesd,csomó hiányszakma van amivel rengeteget kereshetsz majd .:)
3/6 anonim válasza:
A lustaság csak a tanulásra vonatkozik?
Dolgozni nem vagy lusta? Mit és mióta dolgozol?
4/6 anonim válasza:
ha egy ora kellett tanulnod a 4es atlagert akkor nem vagy tul okos.
5/6 anonim válasza:
Nem okos vagy hanem inkabb nagykepu. A 4es atlag 2db 3assal eleg gyenge mar ha egyetem van a tervben. Persze az h keveset tanulsz es megse buksz meg az feltetelez nemi intelligenciat de ne legyel mar olyan buszke erre. Nekem gimibe 4,8as atlagom volt ugy h heti 2-3 orat tanultam es lehetett volna jobb is de en is kicsit lusta vagyok.
Sztem nem eri meg szakmat tanulni ha csak nem az az almod h pl kivalo asztalos legyel. Egy diplomaval nagyobb esellyel lesz konnyebb munkad.
6/6 anonim válasza:
Én heti 1 órát tanultam a gimibe a 4esért. Persze ha naponta tanultam volna, nem itt tartanék, de azóta tanulok!
Menj el egy rosz melóhelyre, és meggondolod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!