Pázmány pszichológiára jelentkezett valaki?
Hány pontotok van? És mért ezt választottátok,nem vagytok bizonytalanok ,hogy milyen lesz és való- ez nektek?
Biosszal mi a helyzet?:D
Szia! :) én leginkább közlekedés miatt választottam ezt, a Károli nekem nagyon kiesik :/ azt mondják nagyon jó a gyakorlati képzése. 450 pontom lett, bioszból csináltam emelt érettségit, szóval az megy, bár a szóbelimmel rontottam 10%-ot rontottam az írásbeli eredményén :D
neked hány pontod lett? szurkolok amúgy, már nem sokat kell várni!!! :)
Nekem első helyen a Pázmány van.:) Nagyon remélem, hogy felvesznek. Mondjuk jól jönne már előre pár ismerős onnan. :P
440 pontom lett :)
Kicsi korom óta szerelmem a pszichológia, hogy úgy mondjam ,sok okom van rá ,hogy ezt választottam, más igazából nem is akarnék lenni :)
ELTÉre és vidékre nem mennék szívesen ,a Károli meg nagyon messze van tőlem (legalábbis az az épület, ahol a legtöbb órám lenne),emiatt esett erre a választásom elsősorban. :) Én szentül hiszem ,hogy való nekem és a pályaválasztásos bácsi ebben meg is erősített.:P De nélküle sem lehetett megingatni ebben, túl makacs vagyok ahhoz. :D
Bioszból emelteztem (sokáig orvosira szerettem volna menni és úgy pszichiáternek, de azt hiszem az lett volna az a dolog, ami valóban nem ment volna lelkileg :S),szóval emiatt nem aggódom. :) Viszont ha úgy alakul, örömmel segítek is, ha valakinek gondja lenne esetleg vele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!