Károli pszichológiára valaki jelentkezett itt? Mennyi pontra számoltok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 20:15
1/13 anonim válasza:
404-438 között kb. holnaputáni szóbelin múlik minden... legjobb esetben sem kerülnék be államira ha a tavalyi pontokat nézzük :S. Neked?
2/13 A kérdező kommentje:
sajnos nekem sem lesz meg..:( az utolsó helyet szeretném nagyon, Károli szociológia és majd újra jelentkezem..
2013. jún. 4. 18:28
3/13 anonim válasza:
Én is jelentkeztem, de sajnos nem sikerült annyira jól az érettségim. A pontok meg biztos nagyon magasak lesznek mert idén is nagyon népszerű a szak.. én személy szerint még annak is örültem volna ha fizetősre felvesznek, de sajnos kell még várnom egy évet minden bizonnyal. Megyek én is szociológiára aztán próbálok majd ott felvenni pszichológia tárgyakat.
4/13 A kérdező kommentje:
Hova jelentkeztél szociológiára?
2013. jún. 5. 14:25
6/13 A kérdező kommentje:
Szerinted mennyi lesz a ponthatár?:) Elég kevesen adták be ide csak 96 ember..:)
2013. jún. 5. 15:18
7/13 anonim válasza:
..hát nagyon nézegettem ma a statisztikákat és arra következtetek, hogy mivel idén jóval kevesebben jelentkeztek felsőoktatásba és elnézve, hogy Károlira ugye 96 jelentkeztek (60 a max felvehető) talán a múltkori 419 után lesz egy 30-40 mínusz, de ez csak egy reménykedő tipp. :)
De ha abból a 96 jelentkezőből mondjuk a felének 400 pont körüli lesz az átlaga akkor marad a tavalyihoz hasonló ponthatár. Igazából a ponthatárok meghúzása attól függ, hogy a jelentkezőknek mennyire magas vagy mennyire alacsonyak a pontjaik. A fizetős meg szerintem marad a 240 minimum pont.
8/13 A kérdező kommentje:
remélem én is, hogy lentebb megy:) hogy sikerült az érettségi?
2013. jún. 5. 17:33
9/13 anonim válasza:
Első vagyok. Tudom ,hogy nem tőlem kérdezted, de azért leírom, az emelt töri szóbelim eléggé jól sikerült, remélem lentebb mennek a pontszámok.. :( Te miből emelteztél? Hogy ment?
10/13 A kérdező kommentje:
Én töriből emelteztem, de csak 70 % lett, ráadásul a felsőfokú nyelvvizsgám sem sikerült, szóval tuti, hogy a pszichológia nem lesz meg..Bízom a Károli szociológiában, de tuti újra kellesz emelteznem, meg megcsinálnom a nyelvvizsgát ha felvesznek ha nem...:)
2013. jún. 10. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!