Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezt hogy képzelte a gyerek?...

Ezt hogy képzelte a gyerek? (középiskolai elbeszélgetés nyolcadikosokkal)

Figyelt kérdés

"

-Miért informatika szakra jelentkeztél?

-Értek a gépekhez, szereltem is már és programoztam is.

-Tényleg? Nagyon jó. Milyen programozási nyelvbe?

-Angol.

-Mikor számítógépet szereltél mit javítottál benne?

-... (csend és hulla szag)

"

Mit szóltok ehhez?

A gyerek ezt még is hogy képzelte?

2010. márc. 4. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nem tudom, miért kell kiakadni. Hülye volt a gyerek, mert nem gondolt bele, hogy ha kamuzik, akkor simán vissza fognak kérdezni. Ilyen még a felnőtteknél is előfordul, remélhetőleg ez a gyerek megjegyzi, hogy ilyen dolgokat nem kamuzunk, mert nagyon égő lebukni vele.
2010. márc. 4. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell most értenie a géphez, csak tudja az irányvonalat, hogy mégis mivel szeretne később foglakozni. Az igaz tudást ott a suliban fogják megtanítani neki, és akkor már tudni fogja, hogy mi-micsoda a gépben.Persze elég felelőtlenség belenyúlni csak úgy a gépbe, hiszen akár baj is történhetett volna. Az is lehet, hogy nem volt biztos benne, hogy még is mit is csinált.Amúgy te tanár vagy? :)
2010. márc. 4. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy valószínáleg szeretne bekerülni a suliba, és inkább mondott valamit, hogy jó színben tűnjön fel.

Én is még nyolcadikban olyan hazugságot mondtam, hogy a szemem sem rebbent:D

2010. márc. 4. 14:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok tanár. Egy ismerősömtől hallottam a történetet és eléggé lesokkolt. 14:47-el abban egyetértek hogy azért megy abba az iskolába hogy megtanulja, de ha nem állítja a fent írtakat akkor nyilván meg sem kérdezték volna róla a hallgatók...
2010. márc. 4. 15:06
 5/9 A kérdező kommentje:
*tőle
2010. márc. 4. 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem olyan nagy dolog, nem értem, miért kell így kiakadni.
2010. márc. 4. 22:51
 7/9 anonim ***** válasza:
14éves gyerektől még is mit várnál? Szerintem az a hülye, aki azt hitte hogy rendesen programoz és a gépet nem összerakja és szétszedi, hanem javítja.
2010. márc. 5. 01:25
 8/9 anonim ***** válasza:
programozási nyelv: angol xD:D:D:D
2010. márc. 5. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Általában az én ismerőseim is többet mondtak a kelleténél az elbeszélgetéseken idén(most vagyunk még 8.asok).Engem nem hívtak be elbeszélgetésre,mert egyik iskolában sem volt elbeszélgetés,amit megjelöltem,így én nem mondhattam többet a kelleténél.És persze én csak a teljes igazságot mondtam volna."Szeretem a gyerekeket,és azért szeretnék ebbe az iskolába jönni"..egészségügyi iskola,és szeretnék majd olyan okj-s képzést kapni h. gyermekgondozó és ápoló:D
2010. ápr. 19. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!