18 éven aluli gyerek CSAK esti tagozatos iskolába mehet?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 18:04
1/9 anonim válasza:
Ezért van több százezer általános és középiskolás, aki minden napját az iskolában tölti...
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az igen értelmes és érett választ
2011. máj. 17. 18:16
3/9 anonim válasza:
Nem!
Szerintem elírtál valamit a kérdésedben. Mivel jelenleg 18 éves koráig mindenki tanköteles, ezért 18 éves korodig kötelező NAPPALI tagozatos iskolába járni. Az esti és levelezős iskola sehol NEM kötelező!
4/9 anonim válasza:
az elsőnek van igaza nem neked kérdező!
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ.
Nem olyasmiről van szó hogy vissza veszik a korhatárt ?
2011. máj. 17. 18:29
6/9 anonim válasza:
Hú de nagyon nem értem Én ezt a kérdést...
23 alatt járhatsz nappali tagozatra, azon FELÜL esti vagy levelező.
7/9 anonim válasza:
Kérdező!
Jól tudod, van most arról szó, hogy a kormány levinné a tankötelezettségi korhatárt 16 éves korra...hogy ez jó, vagy rossz, arról órákat lehet vitatkozni:))
8/9 anonim válasza:
De könyörgöm, ha még lentebb is viszik a tankötelezettség határát 16 évre, akkor is teljesen értelmetlen a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!