Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Várjátok már a ponthatárokat?

Várjátok már a ponthatárokat?

Figyelt kérdés

2015. júl. 8. 13:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Én is azon parázok, hogy véletlen nem-e töltöttem ki rosszul, vagy vmi :/ 50 ponttal több van, mint tavaly kellett... Sok sikert mindenkinek! SZTE-re ki megy?
2015. júl. 9. 13:12
 12/32 anonim ***** válasza:
42 ponttal van több mint tavaly, eléggé izgulok. amúgy szte-mk
2015. júl. 9. 21:34
 13/32 A kérdező kommentje:
Nekem 18 ponttal van tobb a tavalyi ponthatarhoz kepest es kevesebben jelentkeztek ide a tavalyhoz kepest de mi van ha iden tobb pontot tudtak az emberek szerezni? Remelem meg lesz az elso helyem...
2015. júl. 9. 23:55
 14/32 anonim válasza:
390 pont ELTE- Szocmunka, olyan pontingadozások voltak.. ez a 13 nap maga a kínszenvedés... :/ :D
2015. júl. 10. 12:47
 15/32 A kérdező kommentje:
..meg ot-hat napot azert lehet aggodni amiatt, hogy a felvi is annyit szamolt amennyit te/elfogadjak-e a dokumentumainkat:D
2015. júl. 10. 13:11
 16/32 anonim válasza:
100%
számoltam tegnap előtt 16 alkalommal ellenőriztem a felvit, elvileg minden rendben, minden papír megvan stimmel a sorrend és a nem létező kérelmemmel is minden ok :D
2015. júl. 10. 15:15
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Én mesterszakra megyek. Nagyon várom a ponthatárokat, bár mesterszaknál már nagyobbat nyom a latba a felvételi maga, azért izgulok, mert az első helyemen is szép pontot értem el, de nem kiváló. A második helyemen max pontom van, csak elég kevés oda a jelentkező, így félek, eseteleg nem tud indulni a mostani szabályozások miatt. (Ha nem lesz min. három fő, aki megüti a lécet, de azért remélhetőleg lesz, így ha az első helyre nem, a másodikra tuti felvesznek.)
2015. júl. 10. 17:10
 18/32 anonim ***** válasza:
430 volt a tavalyi ponthatár, nekem van 443 pontom. Katasztrofális lett pár érettségim, nagyon félek. Többen jelentkeztek idén, mint tavaly. Az egyetlen reményem, hogy másoknak sem sikerültek olyan jól az érettségik. Például a matekra sokan panaszkodtak. A gondom, hogy más az összehasonlíthatóság: két emelt érettségivel megyek oda, ahová egyet sem kérnek. De kellett a pluszpont.
2015. júl. 11. 14:49
 19/32 anonim ***** válasza:
14: Bízom benne, találkozunk, bár nekem társadalmi tanulmányok van első helyen :)
2015. júl. 12. 21:06
 20/32 anonim válasza:

19. Szurkolok, hogy felvegyenek és, hogy találkozzunk :)

Ha gondolod írj privátba.

2015. júl. 12. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!