Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lisztérzékenységre pluszpont?

Lisztérzékenységre pluszpont?

Figyelt kérdés
Tartós betegség, nekem például a papíromra az van írva hogy fogyatékosság. Nem tudom, kaphatoke rá pluszpontot? Van esteleg valaki hasonló helyzetben??
2010. márc. 1. 17:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha barátnőm a cukorbetegségére nem kapott, akkor te sem kapsz erre. És a gerincferdülésre sem. Meg a rossz látásra sem.
2010. márc. 1. 18:03
 2/33 A kérdező kommentje:

Rossz látásra lehet kapni. Egy bizonyos romlásiszázalék elérése után!

De a lisztérzékenység nem egycsoport a cukorbetegséggel! Sajnos sokkal de sokkal többe kerül anyagilag :S. Ezért is gondoltma a pluszpontokra.

2010. márc. 1. 18:05
 3/33 anonim ***** válasza:
86%

Nem akarlak megbántani, elhiszem, hogy rossz neked, de akkor sem lehet mindenféle miatt pluszpontot kapni. Minden embernek van vmi baja kb...

Nem hiszem, hogy a betegséged hátráltat a tanulásban. Ahelyett, hogy azon gondolkodsz, mire kaphatnál pluszpontot, inkább tegyél emelt szintű érettségit.

2010. márc. 1. 18:13
 4/33 A kérdező kommentje:
Drága utolsó! Azthiszem a dolgok háta mögé nemlátsz, nem tudod milyen tanulásba vagyok. És a jolmegfogalmazott frappáns beszólásod elejéhez meg annyit szólnék, hogy elképzelésed sincs mit élnek át a beteg emberek :) Tudod nem hátráltat a tnaulásba mivel, igen nem vagyok HÜLYE szóval az agyammal nincs baj. De talán ha lennél olyan művelt mint ahogy előadod magad a dolgok mögélátásakor rájönnél, hogy ez a pluszpont azért jönne jól, mivel drága a kaja, most meg főképp így talán nem kéne az iskolát fizetni ( mer tugye a kettő együtt természetesen nem megy :D.. fél kilo kenyér 600 ft-> nem túlzok). Stb. Az álmaimról meg sosem fogok lemondani. Azért köszi és máskor gondolkozz. Hidd el nemakartad h bántó legyen, de nem esett jol!
2010. márc. 1. 18:32
 5/33 anonim ***** válasza:
44%

Ekkora kreténnel mint te rég találkoztam.

Agyad az nincs, tanuláshoz nem értesz, szó szerint hülye vagy.

Ne is menj emelt érettségire, még a végén beszopnád. Inkább keress tovább kiskapukat, a kompetenciádnak ez felel meg.

2010. márc. 1. 19:10
 6/33 anonim ***** válasza:
59%

Jahh még valami. Ha képtelen vagy utánaolvasni a dolgoknak, esetleg megnézni a felvi.hu-t, (ahol tökéletesen le van írva minden)

vagy picit guglizni, akkor barátom neked mindened van csak agyad nincs.

De azért írjál még magadat fényező kommenteket, ahhoz talán még értesz.

2010. márc. 1. 19:12
 7/33 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem. Ha jól tanulsz, úgyis felvesznek államira. Akkor miért kéne a lisztérzékenység miatt plusz pont? Vagy talán mégsem tanulsz olyan jól, és csak költségtérítésesre vennének fel?
2010. márc. 1. 19:22
 8/33 anonim ***** válasza:
70%
Még annyi: Mit élnek át a beteg emberek? A lisztérzékenység nem rák, azzal lehet együtt élni. És mielőtt kiosztanál, hogy nem tudhatom, de tudom, a barátnőm is az, és teljes értékű életet él, nem él át semmi szörnyűséget...
2010. márc. 1. 19:23
 9/33 anonim ***** válasza:
56%

Rossz a látásom (-6 dioptria) -sokat ki kell adni szemüvegre, szemészre stb.-

Gerincferdülésem van -gyógytornára kell járnom, ami időigényes és anyagilag is megterhelő- .

Egy qrva pontot nem kapok, és igazából le is sz*rom. Nem azon járt az agyam, hogy jajj plusz pont, hogyan lehet még könnyebbé tenni a felvételit, hanem elmentem emeltezni, és egy 90% feletti törit összehoztam.

Elmentem nyelvvizsgázni, és ott a max. plusz pontom.

Ezek után te beszélsz egy szaros lisztérzékenységről, hogy milyen szar az ilyennel együtt élni?

Szüleid gondolom jól kinyalják a s*gged, mert ilyen felfogással, úgy látom te még soha a büdös életben nem küzdöttél meg semmiért.

2010. márc. 1. 19:34
 10/33 A kérdező kommentje:

Nos szeirntem én nem írom le mien betegségeIM vannak, mivel ez rátok nem tartozik. Kitűnő tanuló vagyok, emnelett nyelvizsgázok és sokat készülök. Nem hiányzott a pocskondiázásod nem tom mikori válaszoló:D De nagyon intellingens lehetsz, Garatulálok fa*zszopkodóéletedhez:)

Egyébként Utolsó: Sajnálom h ennyi bajod van. De ez enyémhez képest elenyésző ( nem csak lisztrzékenység). És ezt msot nem szánakoás miatt írtam. Vagy azért hogy valaki sajnáljon!

Egyébként ez egy szimpla kérdés volt nem a pluszpontba akrok kapaszkodni, én nem cigány vagyok nem szülök gyereket, én csak élni és TANULNI akarok, és amellett hogy költségtérítésest nem vállalnánk be .. (200e felett van) nem érzem magam kevesebbnek mint amilyenek ti vagytok. :)

2010. márc. 1. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!