Miért érzem gáznak, hogy bölcsészkaron fogok továbbtanulni?
nem, mernokkent maximum csak vendeg vagy a mekiben. Es bolcseszkent is leginkabb az.
Ha ezt valasztottad, tisztaban vagy a perspektivakkal es a kovetkezmenyekkel, akkor nem ertem mi a problema.
"nem, mernokkent maximum csak vendeg vagy a mekiben."
Már aki. Megnézném hova vesznek fel egy 2-es államvizsgás, többször újrafelvételizett, 6-9 év alatt végzett mérnököt. Érteni is kell a szakmához, nemcsak a papír számít.
Legalább az utolsó értette, hogy mire gondoltam.
A második válaszoló meg szálljon le a magas lóról. :)
"Megnézném hova vesznek fel egy 2-es államvizsgás, többször újrafelvételizett, 6-9 év alatt végzett mérnököt."
Nyugi, fog a szakmajaban allast talalni. Jelenleg akkora kereslet van mernokokre, hogy minden hulye el tud helyezkedni.
Én tanárnak fogok szeptembertől tanulni. A TKK karán van, de valamelyik órám a BTK-ban lesz.
Én is nagyon félek ettől. A tanár hallgatókat is úgy lenézik, mint a bölcsészeket?
most komolyan, mit foglalkozol azzal, h ki mit gondol erről?
az átlag magyar azt se tudja, mi az a bölcsész szak, csak szeret másokat szidni.
a bölcsészeket a frusztrált reál szakosok és a diplomával nem rendelkező tanulatlan emberek szokták szidni.
és nem mellesleg egyik tábor tagjai sincsenek tisztában statisztikákkal, csak ilyen "mindenki bőcsész a mekiben dógozik" mondatokra futja nekik.
ne foglalkozz velük, tanulj szorgalmasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!