Balatonaládiba, a DLSB-be szeretnék továbbtanulni,63. vagyok az ideiglenes listán 60-ból, tehát biztos bekerülök. Vélemények az iskoláról? Érdemes első helyen hagyni vagy keressek más sulit?
Lehet hogy marad első helyen :) Egyre biztosabb vagyok benne.
A Lovassyt és a Zrínyit jelöltem még meg. Veszprémi vagyok
De akkor koleszos lennél?
Vagy hogy
"érdemes első helyen hagyni, a nyelv miatt nálam tuti befutó - nekem nagyon sokat adott, szerettem oda járni. Bár az már régen volt :)"
Hát jó neked. Én még mindig ideges leszek ha az amciv eszembe jut. Akkora baromságot... A csúcs az volt, amikor Neveda be akarta velünk magoltatni a New Deal pontjait. Egyébként amennyit a nyelv ad, annyit pont el is vesz a reál tantárgyaktól. A DLSB akkor jó, ha az ember humán vonalon jó inkább, ha reálos, akkor a Lovassy szerintem jobb. Számomra a gimi másból sem állt, mint az agyonerőltetett humán baromságok benyalásán. Az meg plussz vicc, hogy egy héten hány töri óránk volt a civvel együtt? 7 biztos. Angolul pedig a mai világban már bárhol meg lehet tanulni. Tőlem összességében többet vett el a gimi, mint amennyit adott.
Kérdező és egy jó tanács, ha a DLSB-be mész, legyél kolis. Lehet, hogy nekem sem lenne ilyen negatív képem a suliról, ha kolis lettem volna, a gimi lelke ugyanis a kollégium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!