Érettségizők hogy álltok a tételekkel?
Arra lennék kíváncsi mit mennyi idő alatt tanultatok meg illetve mennyi időt szántok még az egyes tantárgyak tanulására az elkövetkező héten?
Én a fizikát már átnéztem a többi vissza van és még van olyan ami ki sincs dolgozva magyarból....
németnek a tételek fele megy a szituációsnál csak válaszolni kell úgyhogy a szituációk mennek. Irodalom nem olyan nehéz , tegnap elolvastam és azt is nagyjából tudom , nyelvtan kb 5-öt ha tudok, Töri sem vészes év közben feleltünk belőle meg kapunk forrást úgyhogy csak meglesz,
Választottam a vendéglátás. Ennél ugye ott a vendéglátás , szálloda, marketing.Itt a vendéglátás szálloda az könnyű a marketing az sehogy se megy nekem . És kedden vizsgázok . Tegnap kezdtem el ténylegesen tanulni. Hajrá mindenkinek :D
Húh,köszi a kimerítő válaszokat,ezek szerint mindenki máshogy,de több a még nem ,majd variáció:D
Én 22-én megyek,szóval van egy heten a magyarra+ törire,nyelvtanból még van vissza 8-9. Angolból majd átolvasgatok témákat,mert nekünk még a témákat se mondta el a tanár. Sok sikert a holnapiaknak :))
Ti mennyit tanultok egy nap?:))
Én holnap megyek, elolvastam már mindent a fizika kivételével (abból még 8 hiányzik), de a tudás az más kérdés...:D Egyszer elolvasva nem hiszem, hogy annyira megragadt az irodalom.
Az utóbbi kérdésedre annyi, hogy keveset.:D Illetve sokat ültem felette, de nem voltam hatékony. Úgyhogy most megyek is és rákapcsolok.
szerintem ha valaki csak 1x olvassa el a tételeket annak csak szórvány emlékei maradnak róla, vannak persze kivételek
nekem volt 1 osztálytársam fotói memóriával rendelkezett, nagyon ment neki a tanulás , párszor elolvasta már tudta kívülről a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!