Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségizők, hogy álltok a...

Érettségizők, hogy álltok a szóbeli tételekkel?

Figyelt kérdés

Hány tételed van összesen?

Hányat tanulsz meg naponta?

2011. máj. 13. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Töri 20 tétel, Magyar 40 tétel, Angol 20 tétel(3 kérdés+kép)+20 szituáció, Közgazdaságtan és marketing alapismeretek: 20 közgáz(10mikro, 10makro), 20 marketing!

Összesen:120 tétel+20 szitu...még sehol nem járok velük(: (Ma volt az utolsó írásbelim) Persze azért mindegyik tételből tudok valamennyit...de 100%-ra nem tudom őket.

De június 22-ig van bőven időnk!:)))Legalábbis nekem akkor lesz a szóbelim!!

2011. máj. 13. 11:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó sok tételed van:( nekem csak 85 van, de mondjuk nekem június 14-15.én van a szóbelim
2011. máj. 13. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem 60 tételem van, és még egyet se dolgoztam ki.Mit csináljak, ha nincs kedvem?Ti hogyan osztjátok be?Ki vannak már dolgozva?
2011. máj. 13. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem van még 5 hetem, az 35 nap, és naponta kb.2 tételt kellene megtanulnom,de lehet begyorsítanék.Olvasom az összeset,és majd megragad.Kit érdekel?:(Na jó,engem érdekel.Én ötöst akarok.
2011. máj. 13. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb 100 tételem van, abból egyelőre 6 van kidolgozva. De semmi kedvem nincs folytatni.
2011. máj. 13. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nekem mind ki van dolgozva. Töriből mikor vettük az anyagot, a tanár szólt, hogy ezt érettségi tétel. Angolból ugye a tavaly, kis érettségin 12 tétel már meg volt, csak 8 kellett hozzá, amit év közben kidolgoztunk!

Magyarból 11-ben volt egy aranyos magyar tanárunk, aki oda adta nekünk az ő kidolgozott tételeit(pályakezdő volt:D), 20 irodalom, 20 nyelvtan. Közgázból a tanár úgy adta az anyagot órán, hogy tétel szerűen...marketingből pedig felosztottuk, hogy mindenki csinál egy-egy tételt. Tehát nekem szerencsém van, csak tanulni kell(ene).

2011. máj. 13. 12:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok hajlandó kidolgozni őket. Ott a könyv meg a füzet meg a net. Minek írnám le őket még egyszer?:D
2011. máj. 13. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!