Érettségizők, hogy álltok a szóbeli tételekkel?
Hány tételed van összesen?
Hányat tanulsz meg naponta?
Töri 20 tétel, Magyar 40 tétel, Angol 20 tétel(3 kérdés+kép)+20 szituáció, Közgazdaságtan és marketing alapismeretek: 20 közgáz(10mikro, 10makro), 20 marketing!
Összesen:120 tétel+20 szitu...még sehol nem járok velük(: (Ma volt az utolsó írásbelim) Persze azért mindegyik tételből tudok valamennyit...de 100%-ra nem tudom őket.
De június 22-ig van bőven időnk!:)))Legalábbis nekem akkor lesz a szóbelim!!
Első vagyok, nekem mind ki van dolgozva. Töriből mikor vettük az anyagot, a tanár szólt, hogy ezt érettségi tétel. Angolból ugye a tavaly, kis érettségin 12 tétel már meg volt, csak 8 kellett hozzá, amit év közben kidolgoztunk!
Magyarból 11-ben volt egy aranyos magyar tanárunk, aki oda adta nekünk az ő kidolgozott tételeit(pályakezdő volt:D), 20 irodalom, 20 nyelvtan. Közgázból a tanár úgy adta az anyagot órán, hogy tétel szerűen...marketingből pedig felosztottuk, hogy mindenki csinál egy-egy tételt. Tehát nekem szerencsém van, csak tanulni kell(ene).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!